Annons
Annons

Paow bryter tystnaden efter Graafs oro: Trodde jag var gravid


Paow bryter tystnaden efter Graafs oro: Trodde jag var gravid

Nyligen uttryckte Magdalena Graaf sin största oro: att sonen Lance Hedman Graaf och flickvännen Paulina Danielsson skulle få barn. Nu har Paulina svarat på hennes oro, och berättar att hon trodde att hon var gravid.

I höstas gick bloggaren Paulina ”Paow” Danielsson,  24, och kändissonen Lance Hedman Graaf, 17, ut med att de hittat kärleken i varandra. Lance är son till Magdalena Graaf, 42, och Magnus Hedman, 44, och av vad vi har kunnat se på sociala medier så kommer Paulina och svärmor Graaf bra överens. Men där emot har Magdalena uttryckt en oro hon känner inför sonens relation.

Annons

Nu är min största ORO att Paulina och Lance inte skydda sig. Min nr1 skräck skulle vara samtalet: ooops vi ska ha en bäbis (säkert jag som säkert får passa en massa)”, skriver hon i ett inlägg på sin blogg, och fortsätter:

Min andra skräck är att bli farmor. Jag är alldeles för ungdomlig och fräsig! Den VÄRSTA SKRÄCKEN??? Det skulle vara Filip. Jag skulle inte kunna titta på honom, jag skulle få skrubba mig och duscha i fosterställning. ATT LIGGA MED EN FARFAR?? Fy tusan vad avtändande”.

Nu har Paulina svarat henne på sin egen blogg i ett långt inlägg. Hon förklarar att hon och Lance ofta pratar om att skaffa barn, men att planen inte är att skaffa barn nu. Där emot trodde hon nyligen att hon var gravid.

Jag trodde ju att jag kanske var gravid för att jag började kräkas ofta (det är bara min mage som krånglar till och från). Och Lance bemötte det väldigt bra, höll sig lugn och typ bara ”ska vi bli föräldrar, jag vet inte om jag är redo”. Jag måste erkänna att jag själv fick lite panik då jag egentligen inte är för abort vilket han vet”, skriver hon på bloggen och fortsätter:

Men jag vet att han är yngre än mig och jag älskar honom så jag hade aldrig velat förstöra något för honom, så jag hade gjort abort ifall jag blev gravid nu”.

Men trots att Paulina och Lance ofta diskuterar barn så kan Magdalena vara lugn ett tag fram över.

Så fort jag kommer hem till Sverige så ska jag stoppa in en p-stav igen, då behöver inte svärmor vara orolig på i alla fall 3 år”, hälsar Paulina.

8
Visa bildspel

/
Paulina Paow Danielsson från Lyxfällan
Paow var tidigare tillsammans med Lance Hedman Graaf.
I slutet av februari tatuerade Paulina Danielsson in Lance Hedman Graafs namn.
Paows nya tatuering efter lance
Paow har medverkat i bland annat Paradise hotel 2013 och 2014.
Paulina Danielsson har också synts i Temptation island och Lyxfällan.
Paulina Paow Danielsson på Nordic Face Awards 2017.
Lance Hedman Graaf är son till Magnus Hedman och Magdalena Graaf. Här som bebis.
...
Visa mer

LÄS OCKSÅ: Mamma Graafs oro efter Paows barnbesked med Lance

LÄS OCKSÅ: Paows stora livsbeslut efter mötet med Lance: ”Störd ångest”

Foto: IBL

DELA
TWEETA
MAILA
Annons

Annons
Annons


Annons


Laddar