Paow bekräftar uppbrottet – därför tog det slut med kändissonen

Paow bekräftar uppbrottet – därför tog det slut med kändissonen
Paulina Danielsson och Lance Hedman Graaf har valt att gå skilda vägar. På sin blogg berättar nu Paulina om uppbrottet.
Annons

Igår uppmärksammade följarna att bloggaren Paulina ”Paow” Danielsson, 24, och pojkvännen och kändissonen Lance Hedman Graaf, 17, avföljt varandra på Instagram och att de raderat alla bilder på varandra från sina konton. ”Är det slut?”, undrade följarna i kommentarsfältet och nu bekräftar Paulina på sin blogg att det stämmer.

Annons

Vi har valt att gå skilda vägar pga av många anledningar. Lance är den finaste människan jag träffat, och jag kommer alltid att älska honom och det vi har gjort. Men det funkar inte längre, kanske i framtiden men inte nu”, skriver hon och fortsätter:

Egentligen så var det här inte ett val som jag ville ta, för jag var 100% redo för att vara i ett förhållande med honom och jag ville verkligen det här så man kan säga att hela det här inte ligger hos mig för en gång skull. Men nu är det såhär. Och jag accepterar det hur svårt det än är”.

Men hon skriver också att hon tack och lov mår bra i resten av kroppen på grund av att hon de senaste månaderna lagt om sin livsstil och kost, och att det enda som inte mår bra just nu är hjärtat.

Annons

Egentligen så vill jag gråta och skrika och bara ligga och sova för att jag känner mig för första gången i hela mitt liv känner mig heartbroken. Men jag vill inte förlora mig själv inte helt iallafall”, skriver hon vidare.

Så tråkigt att läsa. Men vi önskar både Lance och Paulina all lycka!

Hänt har sökt Paulina och Lance för en kommentar.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar