Annons

Paolo Robert säger ifrån mot hatarna: ”Fegisar”Annons


Den forna proffsboxaren Paolo Roberto är just nu aktuell i ”Nyhetsmorgon” på TV4 där han om dagarna bjussar svenska folket på matlagningstips som den Italienaren han är. Genom åren har han dessutom vunnit en mängd priser för sina idrottsinsatser. Men vägen till framgång har inte alltid varit en dans på rosor. Nu slår Paolo tillbaka mot de som inte trodde på att han en dag skulle lyckas..!

Paolo Roberto, 48, har hunnit med mycket i karriären. Förutom att han varit proffsboxare har han också varit flerfaldig svensk och nordisk mästare i taekwondo och svensk mästare i kickboxning. Paolo har på senare år även gjort sig ett välkänt namn inom tv-världen då han både skådespelat och synts i omtyckta tv-produktioner såsom ”Let’s Dance” och ”Timeout”.

Annons

David Helenius, Paolo Roberto och Mikaela Laurén i Let’s Dance 2017.

För många har den svenska profilen uppfattats som kaxig och självgod, men det finns också en djupare sida. I ett öppet inlägg på Instagram skriver han nu om sitt liv och hur glad han är över att han lyssnat på sig själv genom åren – något han nu uppmanar andra att också göra:

”Du ska inte tro att du är någon är något jag ofta fått höra under min resa. Vi föds alla som fantastiska original men de flesta av oss dör som bleka kopior. Så lyssna inte på gnällspikar, kalkryggar och fegisar, för folk som inte vågar leva sin egen dröm lägger ofta mycket energi på att sabba andras drömmar”, skriver han och fortsätter:

– Så tro på dig själv, jaga din dröm och ge skitsnackarna något att skvallra om. För om du inte tror på dig själv så kommer ingen annan göra det heller. För det är inte vem du är som håller dig tillbaka utan det är vem du tror att du är! Så låt ingen försöka få dig att tro att du är något annat än en fantastisk, grym och speciell person, avslutar han.

Vilodag Du ska inte tro att du är någon är något jag ofta fått höra under min resa. Vi föds alla som fantastiska original men de flesta av oss dör som bleka kopior. Så lyssna inte på gnällspikar, kalkryggar och fegisar för folk som inte vågar leva sin egen dröm lägger ofta mycket energi på att sabba andras drömmar. Så tro på dig själv, jaga din dröm och ge skitsnackarna något att skvallra om. För om du inte tror på dig själv så kommer ingen annan göra det heller. För det är inte vem du är som håller dig tillbaka utan det är vem du tror att du är! Så låt ingen försöka få dig att tro att du är något annat än en fantastik, grym och speciell person. Bjuder på en blid tagen av @dannedoff när jag äter en macka på Preikestolen i Norge!

A post shared by Paolo Roberto (@1paolo2) on

Efter det känslosamma inlägget och kritiken till hans gamla hatare hyllas han nu av svenska folket:

”Du är så grym!”, ”Du är en grym inspirationskälla och en fantastisk människa” och ”Tack för peppande ord”, var bara några av de kommentarer Paolo möttes av imorse.

Vi på Hänt kan bara hålla med. Väl valda ord! Och nog har Paolo åstadkommit en hel del i karriären. Det är bara att bocka och buga.

Foto: IBL, Instagram

LÄS MER: Paolo Roberto hyllar sitt ex Lena: Du är fantastisk

LÄS MER: Farmen-profilernas rädsla efter Paolo Robertos besked


Annons
Annons


Laddar