Pamela Andersons ilska efter exmakens blodiga bråk med sonen Brandon

Pamela Andersons ilska efter exmakens blodiga bråk med sonen Brandon
Familjekaos deluxe! Nu rasar Pamela Anderson efter sonen Brandon och exmaken Tommy Lees blodiga bråk: "Tommy känner sig utskämd – och tänker försöka förstöra sin egen son. Det här är djävulen", skriver hon i ett öppet brev på sin hemsida.
Annons

Den 5 mars ringde rocktrummisen Tommy Lees, 55, nyblivna fästmö Brittany Furlan, 31, smått hysterisk amerikanska SOS Alarm-numret 911 och snyftade fram att hennes blivande svärson Brandon, 21, hade slagit ner hennes man. Tommy låg medvetslös i sängen och hon berättade att hon hade låst in sig i sovrummet med honom eftersom hon trodde att Brandon hade vapen i lyxvillan i Calabasas, Kalifornien. Hon berättade också att orsaken till att Brandon knockat sin pappa var att denne postat fula bilder av hans ex-fru och Brandons mamma Pamela Anderson, 50, på sociala medier.

Dagen därpå twittrade Tommy att Brandon hade kommit in och attackerat honom då han suttit på sängen i sovrummet med fästmön. Tommy bad Brandon lämna huset, men fick då en rak höger och ramlade knockad ner på sängen. Trummisen ska också ha lagt ut en bild av sin egna blodiga läpp och skrivit:

Annons

– Mitt hjärta är krossat. Även om du ger dina barn allt dom önskar sig kan dom vända sig mot dig. Bra jobbat Brandon! Fin son!

Den 7 mars ursäktade sig Brandon för att ha hoppat på farsan i tidningen People, men skyllde samtidigt överfallet på Tommys eskalerande alkoholproblem:

– Jag är förkrossad över händelserna de senaste dagarna vilka är ett resultat av min fars alkoholism.

Brandon fortsatte:

– Jag har jobbat outtröttligt för att få till en intervention och det är upprörande att den aldrig blir av. Jag ville hålla min kamp för pappas framtida nykterhet och rehabilitering privat, men som ett resultat av hans anklagelser på sociala medier känner jag mig nu tvungen att tala ut. Jag älskar pappa och vill bara se honom nykter, glad och hälsosam.

När Tommy såg detta blev han dock rasande. Han twittrade snabbt som svar:

– LMAAAO !!!! Jag är lyckligare än någonsin tidigare. Jag tar några drinkar då och då för att jag är pensionär och njuter av livet. Jag arbetade i över 30 jävla år och förtjänar det. Du ordnade inte nån intevention, du talade knappt till mig då du var här. Du försöker bara hålla ryggen fri!! Vi syns social media! Orkar inte läsa fler lögner.

Annons

Cheers bitch @mickey_avalon

A post shared by TOMMY LEE (@tommylee) on

Exfrun Pamela Anderson har efter händelsen publicerat ett öppet brev på sin hemsida där hon försvarar sonen fullt ut, och rasar mot Tommy Lee.

”Hans handlingar är desperata och pinsamma – han är en katastrof utom kontroll och han beter sig inte som en far. Men det här är inget nytt. Mina söner har gjort allt de kan för att hjälpa honom de senaste månaderna”, skriver den forna Baywatch-stjärnan.

Hon försvarar även sin son och säger att han är en förebild som inte lever en renlevnadsliv. Till skillnad från sin far.

”Tommy känner sig utskämd – och tänker försöka förstöra sin egen son. Det här är djävulen – det här är sjukdomen alkoholism”, skriver Pamela.

Tommys relation till ex-frun Pamela har ända sedan Brandon föddes varit komplicerad och ibland våldsam. Tommy var enorm svartsjuk och ska ha misshandlat Pamela för att hon gav sönerna Brandon och Dylan, 20, mer uppmärksamhet än vad han fick då de var bebisar. Bland annat ska han ha slagit hustrun samtidigt som hon ammade Dylan och 1998, samma år de skilde sig, dömdes han till sex månaders fängelse för hustrumisshandel.

När barnen var små och Pamela hade nya män i sitt liv bad han barnen kalla sin mamma för ”missfoster”. Han berättade också för dem på fyllan att han hatade mammas nya killar eftersom de stal mamma från Tommy och barnen.

Foto: Ibl, Twitter

 

Dela på:
Annons
Laddar