Pamela Andersons bröllopsplaner med 18 år yngre kärleken

Pamela Andersons bröllopsplaner med 18 år yngre kärleken
Har dumpat Julien Assange för fotbollshunken Adil Rami. I sommar gifter sig Pamela Anderson med sin 18 år yngre pojkvän.
Annons

Pamela Andersons, 51, kärleksliv har varit en följetong sedan 90-talet. Hon hade ett omskrivet äktenskap med trummisen Tommy Lee, 56, som hon fick de numera vuxna barnen Brandon, 22, och Dylan, 21, men även spelade in en amatör-porrfilm med, vilken spreds likt en löpeld över hela världen.

Efter det har Pamela bland annat på 00-talet varit förlovad med modellen Markus Schenkenberg, 50, och gift med både artisten Kid Rock, 48, och pokerspelaren Rick Salomon, 50. Senast 2017 inledde hon ett förhållande med den unge franske fotbollshunken Adil Rami, 33, som hon länge har haft en av-och-på-relation med.

Annons

Häromåret ryktades Pamela även ha en fling med Wikileaks-grundaren Julien Assange, 47, som uppehåller sig på Ecuadors ambassad i London. Den gamla Baywatch-stjärnan besökte honom där flitigt och det viskades om att de var mer än vänner. När Pamela besökte SVT:s Skavlan kommenterade hon romansryktet med orden:

– Han är väldigt sexig.

Men romansen med Julien höll inte. Pamela som har sin fasta adress på franska Rivieran dejtar istället åter sin unge franske fotbollshunk Adil. Och enligt sajten Radar Online har hon och hennes 18 år yngre kille slutligen bestämt sig för att verkligen satsa på sin kärlek. De är enligt uppgift så seriösa att de nu planerar att gifta sig.

– Pam och Adil har pratat om bröllop förut men den här gången är hon seriös, uppger en källa.

Adil gick ner på knä med en gigantisk bling-ring

Det var då hon och Adil hade ett uppehåll förra året som Pamela tröstade sig med Julien Assange, men till slut valde hon i alla fall att fortsätta dejta sin unge stilige fotbollshunk. Och nu har han alltså fått henne att våga satsa på ett seriöst förhållande ännu en gång.

– Han gick ner på knä med en gigantisk bling-ring och hon sa ja direkt. Pamela slets mellan Julian och Adil men han hängde kvar och vann hennes kärlek. Det blir ett litet franskt sommarbröllop, berättar samma källa för Radar Online.

Vissa källor talar dessutom om att det kommer att bli ett litet mysigt bondbröllop band höbalarna på den franska landsbygden. Om det blir av det enklare slaget, eller mer kändistätt och storslaget, återstår att se.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…