Oväntade vändningen i Farmen – därför tvingas två deltagare lämna

Oväntade vändningen i Farmen – därför tvingas två deltagare lämna
I kvällens avsnitt av ”Farmen” kommer programledaren Paolo Roberto med ett oväntat besked. Det är två som måste lämna programmet, istället för en.
Annons

I kvällens avsnitt av ”Farmen” är det återigen dags för en av deltagarna att lämna. Nu är det Robin Johansen, 30, och Jean-Pierre Marques, 31, som gör upp om vem som får stanna kvar i programmet, och efter en jämn kamp blir det slutligen Jean-Pierre som får stanna.

Annons

När alla tagit farväl av Robin, pustat ut och tänkt att traska tillbaka till huset kommer programledaren Paolo Roberto, 49, med ett oväntat besked.

– Farmare, ni kan gå upp och sätta er igen. Ni är inte klara. Som ni vet kan man inte vinna Farmen om man inte har en amulett, säger Paolo Roberto.

Alla deltagare som nu är kvar i programmet, förutom en, har minst en amulett var som de vunnit i diverse tävlingar.  Den som står utan en amulett är Helena Hedqvist, 24, och nu tvingas hon slåss om sin plats i tävlingen.

– Det betyder att du måste lämna Farmen… om du inte vinner nästa tvekamp, fortsätter Paolo.

Annons

Hon måste därför välja en person att tävla mot, och henne val faller på Stella Kibona, 32. Efter en tuff kamp blir det till slut Helena som vinner och får där med stanna kvar i tävlingen och också en efterlängtad amulett.

Här är alla deltagare i ”Farmen” 2018:

Foto: TV4

Dela på:
Annons
Laddar