Oväntade reaktionen i ”Farmen” – framkallar spya

Oväntade reaktionen i ”Farmen” – framkallar spya
Efter bråkiga stunder försöker deltagarna i kvällens ”Farmen” göra något som får gruppen att hålla humöret uppe. Men det slutar inte riktigt som planerat.
Annons

Dokusåpan ”Farmen” går just nu på TV4, och i den här säsongen fick deltagarna en mindre trevlig start på gården. Efter bara timmar rök deltagarna ihop, och sedan dess har de haft svårt att hålla sams. I kvällens program får vi se hur några av deltagarna kommer på idén om att de ska bjuda gruppen på god mat, för att försöka hålla en god stämning uppe.

– Idag kände vi att vi skulle göra något extra gott, för vi har ätit kål och potatis flera dagar i sträck. Så vi har gjort pannkakor idag. Det var väldigt uppskattat faktiskt, det doftar fantastiskt gott. Alla som kom in i köket ba: åh!, säger Dee Omar, 28.

Och precis som hon påstår så var det flera som utryckte att den vänliga gesten var en succé.

– Den här pannkakan som vi gjorde såg ju så jävla god ut. Man ville ju bara äta den hur mycket som helst, säger Daniella Högström, 21.

Men pannkaksharmonin varade inte länge. För även om den verkar ha doftat gott, så uttrycks det att den däremot inte alls smakar på samma sätt.

– Det går inte att förklara i ord hur äcklig den här pannkakan var. Alltså det var ju så vidrigt. Mina kräkreflexer kom verkligen igång. Det är verkligen det äckligaste jag ätit i hela mitt liv. Det kom upp på riktigt sen, det var ingen lek det där, säger hon och spyr upp pannkakan på gården.

Stella Kibona, 32, är helt enig.

– Den jävla pannkakan var det vidrigaste någonsin.

Annons

Alla deltagare i Farmen 2018:

Foto: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…