Oväntade orsaken till Jennifer Anistons skilsmässa: ”Vill inte låta han vinna”

Oväntade orsaken till Jennifer Anistons skilsmässa:
Jennifer Aniston och Justin Theroux skiljer sig efter två och ett halvt år som gifta. Nu har en orsak till att de valt att gå skilda vägar avslöjats, och den är minst sagt oväntad...
Annons

Efter två och ett halvt år som gifta har Jennifer Aniston, 49, och Justin Theroux, 46, valt att separera. I ett gemensamt uttalande till nyhetsbyrån AP säger makarna att deras beslut är ”ömsesidigt och fattat med kärlek i slutet av förra året”. Men nu har nya uppgifter kommit om deras skilsmässa, och orsaken till att de valt att gå skilda vägar kan vara annat än ”fattat med kärlek”.

Annons

Nog för att det  varit stormigt mellan makarna ett tag, men enligt sajten Radar Online ska det ha varit deras granne, advokaten Norman Reniscrow, som satt ”spiken i kistan”. Norman bor vägg i vägg med kändisparet i New York, och ska enligt amerikansk press vara en riktigt obehaglig granne. Han spionerar på makarna när de befinner sig i staden, och till slut fick Jennifer Aniston, som är väldigt privat av sig, nog.

Norman Reniscrow ska bland annat ha tagit sig upp på Jens och Justins terass, endast iklädd pyjamas, för att kika in i deras lägenhet och försökt fånga dem på bild. Han ska också ha släppt in en tidning att ta bilder in mot makarnas fönster.

– Det finns inte en chans att Jennifer skulle sätta sin fot i den där lägenheten igen när en galen man som klär sig märkligt kikar in och försöker fota dem. Det har skapat en ännu sämre stämning mellan Jen och Justin, har en uppgiftslämnare sagt till sajten.

Men Justin vägrar att flytta därifrån.

Annons

– Justin älskar det där stället och han har lagt ner enorma pengar på att renovera det precis som han vill ha det. Det finns inte ens chans att han kommer att överge det och låta grannen vinna, fortsätter uppgiftslämnaren.

På grund av grannbråket har Jennifer Aniston och Justin Theroux tillbringat mycket tid ifrån varandra och bott i olika delar av landet. Efter en tid blev det tydligt att det var läge att separera.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar