Oväntade detaljen i bilden – som kan ha avslöjat Khloés graviditet

Oväntade detaljen i bilden – som kan ha avslöjat Khloés graviditet
Mycket detaljer nu. Khloé Kardashian kan vara senast på tur i Kardashianklanens bidrag till detaljavslöjanden när det gäller graviditeter.
Annons

Att en stor del av Kardashianfamiljen väntar barn, är absolut ingenting nytt. Det skede gravidstatusarna är inne i just nu, är dock något som fångar intresse hos fansen. Så sent som i förra veckan spekulerades det i om gravida Kylie Jenner kanske droppat en detalj. Då handlade det om vilket val av namn hon väntas landa i, för sin bebis.

Annons

Men den här gången är det storasyster Khloé Kardashian,(som ännu inte bekräftat sin graviditet) som levererat en detalj. Och det här är inte vilken detalj som helst – den är både otroligt specifik och dessutom mer omedveten än någonsin. I en bild hon lagt upp på Instastory visar hon upp en till synes helt vanlig, hederlig reklamselfie.

Men den här bilden på Khloé själv är allt annat än vanlig. Bilden är tagen rakt framifrån och Khloé bär ett par stora solglasögon. Och var hittar vi då detaljen? Jo, i realitystjärnans högra solglasögonglas speglar sig något som sägs vara en gravidkudde på golvet, enligt brittiska Metro.

Khloé Kardashian, 33, och pojkvännen Tristan Thompson, 26, väntar enligt tidigare källor barn i början av nästa år. I september kom de första uppgifterna om att Kardashiansystern skulle vara gravid.

Foto: Instagram, IBL

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…