Detaljen i nya bilden på drottning Elizabeth oroar folket

Nya bilder på drottning Elizabeth oroar.
92-åriga drottning Elizabeth har inte gett upp sina kungliga plikter trots sin höga ålder. Nu har oroväckande bilder dykt upp på drottningen.
Annons

Brittiska drottning Elizabeth, 92, är inne på sitt 67:e år som regent. Hon tillträdde tronen 1952 vid en kröning i Westminster Abbey. Hon är idag den brittiska regent som suttit längst tid på tronen. Drottning Elizabeth har, trots sin höga ålder, inte dragit ner på tempot utan fortsätter uppfylla sina kungliga plikter.

Nu har oroande bilder dykt upp på den 92-åriga drottningen. Bilderna är tagna i Kensington Palace under förra veckan och där syns tydligt att drottning Elizabeths händer är blåslagna, skriver National Enquirer. Trots att drottningen kan ha haft väldigt ont i sina händer poserade hon vant för kamerorna, iklädd en blå klänning och ett armbandsur i guld.

Annons

I skrivande stund har brittiska hovet inte kommenterat drottningens tillstånd.

Drottningens tidigare hälsoproblem

Det är inte första gången som drottning Elizabeth sätter plikten framför allt. Enligt Radar Online har drottning Elizabeth vägrat genomföra en knäoperation. Orsaken är att hon skulle tvingas sjukskriva sig och därmed inte kunna närvara vid inplanerade evenemang.

– Hon talade med vänner under Chelsea blomshow och berättade att hennes knä var dåligt. Men hon att göra en operation på grund av den tid det skulle ta att återhämta sig. Hon är otroligt modig, sa en källa till tidningen i somras.

Drottning Elizabeth har inte bara stora smärtor på grund av sitt dåliga knä. Hon behöver också mycket hjälp i vardagen. Efter att hon suttit ner en längre stund behöver hon en hjälpande hand för att komma på fötter igen. I övrigt sägs den 92-åriga drottningen ha god hälsa.

– Personer i hennes ålder brukar kämpa med hälsan och att ta sig fram. Drottningen vill inte ställa till något väsen, sa källan då.

Här kan du se bilderna på drottning Elizabeth

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…