Viktorias nyfödde son dog – blev utkastad genom fönster

Viktoria och Volodya. Foto: privat

Viktoria Ivanovas nyfödde son dog efter att ha blivit utslängd från tredje våningen på sjukhuset.
Nu har föräldrarna förlåtit kvinnan som misstänks ha dödat deras pojke.
– Vi vill inte straffa henne, säger pappan.

Den 34-årige tvåbarnsmamman, Viktoria Ivanova, 34, hade precis för fött sitt tredje barn, sonen Volodya, när hon var med om det fruktansvärda.

När trebarnsmamman hade lämnat rummet på intensivvårdsavdelningen på sjukhuset hon låg på i Sterlitamak, Ryssland, gick den som hon delade den med, Alina Araslanova, 29, fram till den nyfödde sonen.

Kvinnan tog tag i barnet, gick till fönstret och slängde sedan ut pojken från tredje våningen. Lille Volodya dog omedelbart, rapporterar Interfax.

Alina själv, som anklagas för brottet, hade precis fött sitt andra barn tidigare på kvällen och enligt rapporter låg deras sängar på armlängds avstånd från varandra.

HEMSKT Amanda, 27, ramlade ut från bussen – blev påkörd och dog

Volodya blev inte ens en dag gammal. Foto: privat

Familjens insikt – efter sonens tragiska död

Efter sonen Volodyas död har Viktoria berättat om smärtan, förtvivlan, sorgen och förnekelsen hon känner. Ibland har hon till och med själv velat kasta sig ut genom fönstret.

– Då insåg vi att Volodya på kort tid lärt oss att värdera och älska ännu mer; honom, varandra, våra barn och livet i allmänhet. Vi har förlåtit alla; förlossningen, läkarna och den här vansinniga kvinnan som var med mig på intensivvården, säger hon till The Sun.

Vidare berättar Viktoria att det blivit allt svårare att hålla modet uppe. Svårast är det att vakna på mornarna och minnas vad som hänt.

– Jag försöker för våra barns skull, men det fungerar inte alltid. Jag har dött tillsammans med mitt barn, jag kommer aldrig att bli densamma. Mina barn har berövats på sin älskade lillebror, säger hon.

Alina Araslanova har sedan händelsen suttit häktad i två månader, och hon kommer nu att genomgå en psykiatrisk undersökning.

Viktoria Ivanova, 34. Foto: privat

Föräldrarna har förlåtit kvinnan som misstänks ha dödat deras nyfödde

I en tidigare intervju har Viktoria och hennes man, Denis, offentligt förlåtit kvinnan som påstås ha dödat deras son.

– Det är vår vilja att förlåta denna kvinna, vi vill inte straffa henne. Hon borde få leva sitt liv lyckligt. Vi har accepterat allt, vi vill inte att någon ska straffas, har pappan sagt.

Pappa Denis, tillsammans med sönerna. Foto: privat

LÄS OCKSÅ: 11-barnsmamman Allyson räddade tio kvinnor från Afghanistan

LÄS OCKSÅ: Hon trodde aldrig hon skulle få barn – födde oväntat tvillingar

FOTO: Instagram/privat

SENASTE NYTT!