TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Tvillingarna fick barn med tvillingarna – nu är barnen syskon

22 feb, 2022 
https://image.hant.se/image-7524194?imageId=7524194&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=56.22&x=0&y=19.28
Alex Hartelius
Brittany, Josh, Briana, Jeremy, Jax och Jett
Tvillingarna Brittany och Briana är tillsammans med tvillingarna Josh och Jeremy.
De fick barn samtidigt och bor alla under samma tak.
– Briana och jag har alltid drömt om att gifta oss med tvillingmän, säger Brittany.
Annons
Tvillingarna bråkar om samma nappBrand logo
Tvillingarna bråkar om samma napp

Tvillingarna Brittany och Briana Salyers föddes för 34 år sedan. Sedan dess har de aldrig blickat tillbaka. Sida vid sida har de vandrat runt på jorden och mer eller mindre gjort allt ihop.

Som så många andra tvillingar trivs de i varandras sällskap. Samtidigt är systrarnas liv allt annat än vanligt, faktum är att det är extremt ovanligt, och de bor fortfarande tillsammans i ett hus i Virginia, USA.

I huset bor även deras män, Josh och Jeremy Salyers, 36, som också är enäggstvillingar. De träffades på en festival för tvillingar 2017 och gifte sig under en gemensam bröllopsceremoni året efter i Twinsburg, Ohio.

Josh, Brittany, Briana och Jeremy Salyers
Tvillingarna Josh, Brittany, Jeremy och Briana gifte sig i Twinsburg, Ohio, 2017. I dokumentären ”Our Twinsane Wedding” fick man följa tvillingarnas väg till altaret.

Programledarens chock i direktsändning

– Briana och jag har alltid drömt om att gifta oss med tvillingmän och vi lyckades hitta vår dubbla drömprins, har Brittany sagt i en intervju i programmet Today Extra.

Annons

Programledaren David Campbell trodde först inte sina ögon när han fick syn på tvillingarna i programmet. Han tvingade försäkra tittarna om att de inte såg i syne.

– Herregud, det ser ut som att vi har lagt en spegel på skärmen. Det är som en optisk illusion för tittarna, men jag lovar er att så inte är fallet, sa han.

Josh, Brittany, Briana och Jeremy Salyers
Programledaren David Campbell kunde inte tro sina ögon när tvillingarna dök upp i programmet Today Extra.

Avslöjade gemensamt gravidbesked

Synkade som få blev Brittany och Briana också gravida ungefär samtidigt. Nyheten meddelade de på Instagram.

”Gissa vad som hänt!!?? BÅDA paren är gravida! Vi är så förväntansfulla och tacksamma att få uppleva en gemensam graviditet och dela dessa nyheter med alla er!”, skrev tvillingarna, enligt Daily Mail, och avslöjade även att barnen blir syskon.

Annons

”Våra barn kommer inte bara vara kusiner, utan också genetiska syskon”.

”Behövde hitta ett tvillingpar”

Brittanys son Jett föddes i januari förra året och Brianas son Jax i april. Brittany, Briana, Josh och Jeremy har bestämt sig för att uppfostra barnen tillsammans och bo kvar i huset.

– Det känns som att jag är Jetts förälder också och jag tror att Josh känner samma sak med Jax, har Jeremy sagt till Entertainment Tonight.

Den ovanliga tvillinghistorien uppmärksammades när Josh och Jeremy friade till Briana och Brittany samma dag. Inte helt förvånande var ringarna identiska och, likt sina fruar, hade de alltid sökt efter tvillingar att gifta sig med.

– Jag och Josh visste att vi behövde hitta ett tvillingpar om vi skulle gifta oss, sa Jeremy i dokumentärenOur Twinsane Wedding”.

Foto: TLC, Channel Nine, Instagram

Annons