Tvåbarnsmamman Amanda blev miljonär efter stora beslutet

Amanda blev miljonär

Amanda förlorade jobbet och var nära personlig konkurs.
Men tack vare en lyckokaka ryckte hon upp sig och blev miljonär.
”Jag hade ingen företagserfarenhet men samtidigt inget att förlora”, skriver hon i ett Tiktok-klipp.

Tvåbarnsmamman Amanda blev av med jobbet och hade inte någon inkomst på hela fem år. Precis när hon var nära personlig konkurs, kom pojkvännen hem med kinesisk mat för att muntra upp henne. Med sig hade han även en kinesisk lyckokaka.

Det kan tyckas som en liten gest i det stora hela, men för Amanda skulle det bli livsavgörande. I en video på Tiktok avslöjar tvåbarnsmamman, som då var 30 år gammal, hur lyckokakans meddelande blev vändningen på allt.

På lappen stod det: "Du kommer bli ovanligt framgångsrik i dina affärer”.

Amanda

Amanda hävdar att hon blev miljonär tack vare lyckokakans budskap. Nu är hennes företag värt 12 miljoner dollar, enligt henne själv.

Tiktok

Blev miljonär – tack vare lyckokakan

Lyckligtvis är småbarnsmamman Amanda en person som läser en lyckokalas meddelande seriöst. Strax efter började hon in i minsta detalj planera hur hon skulle kunna starta ett framgångsrikt företag.

”Jag hade ingen företagserfarenhet men samtidigt inget att förlora. Det tog mig fyra månader att spara och jag lyckades skrapa ihop 160 dollar från mina arbetslöshetscheckar, köpa en symaskin och starta en hantverkshop”, skriver hon på Tiktok, enligt Mirror.

Enligt Amanda gick det sen av bara farten. Två av hennes produkter blev stora, folk fick upp ögonen för företaget och pengarna strömmade in.

Lyckokakan

Det här var lappen som låg i lyckokakan, skriver Amanda.

Tiktok
ÅNGER Margret, 56, gav miljoner till släkten – hittades död

Maken sa upp sig från sitt jobb

Maken som hade köpt hem den kinesiska maten såg att det gick bra för Amanda. Han blev så övertygad om framgångarna att han också gärna ville få en fot in i företaget.

”Min man sa upp sig från sitt jobb och de kommande fem åren investerade allt han ägde i företaget”.

Amanda skriver att företaget i dag är värt 12 miljoner dollar, cirka 104 miljoner kronor, och att ekonomin numer ser väldigt god ut.

@someonefromthe80s

100% true story. I will keep that fortune until the day I die. #etsy #femaleentrepreneur #successstory #femalebusinessowner

♬ original sound - JD

Följarnas chock: ”Det finns inga ord”

Det är oklart vilka produkter det var som gjorde att Amandas företag i dag är värt 12 miljoner dollar. Oavsett vad så är folk tagna av historien och gläds åt Amandas framgångar.

”Jag behövde verkligen se detta, jag går igenom något jobbigt just nu, men solen kommer alltid skina igen”, skriver en person.

”Det finns inga ord hur mycket jag uppskattar den här historien. Grattis!” skriver en annan.

Amandas råd är att lita på universum, leta efter signaler och hela tiden hålla humöret uppe.

LÄS OCKSÅ: Karen lurade sin dementa mamma på en miljon – levde galet lyxliv

LÄS OCKSÅ: 1/3 varor billigare online än i Ullared: ”Finns många lockpriser”

Foto: Tiktok

SENASTE NYTT!