TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Beckhamn avslöjar sanningen bakom borttagna hyllningstatueringen

15 okt, 2022 
AvSarah Rätzer
David och Victoria Beckham.
Victoria Beckham avslöjar nu sanningen bakom att hon har tagit bort sin tatuering av maken David Beckhams initialer.
Draget har skapat spekulationer om att paret går skilda vägar efter över 20 år som gifta.
Annons
Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoriaBrand logo
Victoria Beckham och David Beckham – parets kärlekshistoria

Kändisparet Victoria Beckham, 48, och maken David Beckham, 47, har varit gifta i över 20 år. Äktenskapet har genomgått en del prövningar såsom Davids påstådda otrohet med sin före detta assistent Rebecka Loos, 45 under 00-talet.

Men paret har trots det hållit ihop. Nyligen föddes dock nya spekulationer om att paret är på väg att separera – eftersom Victoria Beckham har tagit bort sin tatuering med makens initialer på handleden.

Victoria Beckham: ”Media började spekulera...”

När före detta Spice Girls-sångaren gästade talkshowen Today med Hoda och Jenna i veckan redde hon ut hur det ligger till, skriver People.

– Jag tror att media började spekulera kring om jag var på väg att lämna min man? Nej jag var bara trött på tatueringen. Det är den enkla förklaringen, säger hon.

Annons

Hon förklarade även att hon har valt att ta bort flera andra tatueringar också eftersom de inte ser så fina ut längre. De har flutit ut och blivit ganska "blåaktiga" berättade hon.

Hon betonade samtidigt att hon inte har någonting emot tatueringar. Och det är ju tur eftersom maken har en stor del av sin kropp täckt av tatueringar. I programmet kallade Victoria makens tatueringar för "underbara".

FOTO: Doug Peters TT

Annons