Plastik-fanatikern Anastasiia: ”Jag har världens största kinder”

Plastik-fanatikern Anastasia: ”Jag har världens största kinder”

Den ukrainska influencern Anastasiia Pokreshchuk kan inte få nog av fillers.
Nu påstår hon att hon har ”världens största kinder” och visar själv upp sitt utseende på Instagram.
– Efter injektionerna såg jag resultatet på kinderna, och jag förälskade mig i dem, säger hon på Instagram enligt Daily Mail.
Slå på ljud

I dagens moderna samhälle förvånar snart ingenting. Exempelvis plastikoperationer och människor som på olika sätt förändrar sitt utseende.

En person som verkligen tycker om att experimentera och förändra sitt utseende är den ukrainska influencern Anastasiia Pokreshchuk som kommer från Kiev. Hon är 29 år och är fullständigt galen i fillers.

”Jag har världens största kinder” påstår hon själv på Instagram enligt Daily Mail.

ONDSKA Sex-barnsmamman Sarah, 34, mördade sina två små pojkar

Har lagt 19 000 kronor

Enligt sajten så har den ukrainska influencern spenderat ungefär 19 000 kronor på att spruta in fillers i ansiktet. Snittpriset för en milliliter i Sverige ligger på omkring 4000 kronor enligt Expressen.

Anastasiia Pokreshchuk injicerar själv hyaluronsyra-injektionerna i sitt eget ansikte efter att hon har fått instruktioner från en läkare.

Hon har själv inte svarat på varför hon göra alla injektioner men i en frågestund på Instagram har hon berättat för sina följare att hon ”älskar det”.

Nya planer på ingrepp

Anastasia har omkring 270 000 följare på Instagram. Och för dem har hon berättat att hon planerar att göra fler ingrepp.

Hon vill dels förstora rumpan med hjälp av fettet från en fettsugning. Hon vill också förstora sina bröst.

– Jag har fått frågan om brösten massor av gånger från mina fans. Nu kan jag avslöja att jag ska göra om dem. Större än d-kupa blir det. Naturen har inte begåvat mig med stora bröst så nu ska de bli riktigt stora, har hon berättat.

Förutom sina stora kinder så har Anastasiia Pokreshchuk också fyllt sina läppar, hakan och sin käklinje. Utöver det har hon också slipat ner sina riktiga tänder och satt in tandimplantat.

LÄS OCKSÅ: Erica, 31, blev ihop med ex-makens 29 år äldre styvpappa

LÄS OCKSÅ: 5-åriga Livs assistent nekades fri entré – nu rasar mamman mot parken

FOTO: Instagram/Youtube

SENASTE NYTT!