Parets barnbeslut efter långa gravidkampen – nu väljer de att berätta

Sadie och Jarvis Sampson med sina tre barn

Sadie och Jarvis Sampson hade länge drömt om barn.
När de inte fick egna var de nära att ge upp.
Men ett samtal förändrade allt.
– Herrejävlar, skrek jag högt, säger Sadie.
0:38

Efter reklamen: Bebisen föddes med extremt mycket hår – mamman kallar dottern ”lilla apa”

(0:38)

Sadie Sampson hade gjort allt för att försöka få barn med maken Jarvis. Hon hade provat ägglossningstester, vitaminer och fertilitetsmonitorer. I 14 månader väntade de och bad om positiva svar. Men inget hände, graviditetstesterna fortsatte att komma tillbaka med negativt besked.

Sadie fick av läkare höra att hon borde gå ner i vikt och beslutade sig för att genomgå en gastric bypass. På kort tid gick hon ner 13 kilo och de började försöka igen. Men inte heller den här gången lyckades Sadie bli gravid.

– Min operation hade tagit så mycket tid och de sa att jag skulle vara superfertil efter operationen, men jag blev fortfarande inte gravid. Så jag gav upp. Vi insåg att vårt öde var att bara bli moster och morbror till våra syskonbarn, och gudföräldrar till våra gudbarn, säger Sadie till Love What Matters.

Sadie Sampson och Jarvis Sampson

Sadie Sampson och Jarvis Sampson drömde en familj – men hade gett upp hoppet.

Facebook

Parets oväntade besked: ”Herrejävlar!”

Men just när paret hade gett upp förändrades allt. En vän till Sadie hörde av sig och frågade om de var sugna att ta emot ett nyfött barn från en mamma som behövde någon slags vård.

De tvekade till en början och var oroliga att de skulle bli för fästa vid barnet. Då frågade mamman om de ville adoptera barnet – och allt tog en ny vändning för paret.

– Herrejävlar, skrek jag högt. Vi gick från att inte ha några barn, till att kanske få ett fosterbarn, till att bli föräldrar! Allt över en natt. Jag lyssnade på handläggaren medan hon pratade i telefonen, fortfarande i chock. Jag la på luren och ringde min man. ”Älskling! De vill att vi ska adoptera barnet! De vill att vi ska bli föräldrar”, säger Sadie.

Jarvis, Sadie och Ezra

Sadie och Jarvis Sampson med nyfödda sonen Ezra Lee.

Facebook

Fick tvillingar ett år senare

Glädjen var lika stor hos maken. Adoptionspappren skrevs på och i oktober 2020 fick Sadie och Jarvis träffa sonen Ezra Lee för första gången. Sonen hade fötts sju veckor för tidigt och vägde då bara 1,95 kilo.

– Han var så liten och låg insvept i en vit filt med rosa och blå ränder. Han fick sondmatas via en tub i näsan eftersom han inte kunde äta själv på grund av sin för tidiga födsel. Men oj oj oj, vad han var söt!

Året efter fick Sadie och Jarvis tvillingflickorna Journee och Destinee via embryodonation. I dag lever Sadie och Jarvis ett lyckligt liv tillsammans med sina tre barn.

Sadie och Jarvis Sampson med sina tre barn

Sadie och Jarvis Sampson med barnen Ezra Lee, Journee och Destinee.

Facebook

LÄS OCKSÅ: Barry Farmer, 30, växte upp i fosterhem – adopterade tre söner

LÄS OCKSÅ: Vickie trodde inte hon var fertil – fick fyra barn på ett år

Foto: Facebook

SENASTE NYTT!