TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Nya uppgifter: Putin ska bli pappa med hemliga älskarinnan

12 jul, 2022 
Putin ska bli pappa igen
Tidigare i vår kom nyheten att Vladimir Putins älskarinna Alina Kabajeva är gravid igen, enligt källor.
Nu kommer nya uppgifter – det är den 69-åriga presidentens barn som älskarinnan väntar.
Enligt The Mirror ska nu paret få sitt tredje gemensamma barn – en dotter.
Annons
Världsledarnas hån mot Putin ”Ska vi ta av oss kläderna?”Brand logo
Världsledarnas hån mot Putin ”Ska vi ta av oss kläderna?”

Ända sedan Ryssland invaderade Ukraina har den tidigare OS-vinnaren och elitgymnasten Alina Kabajeva, 39, blivit ett uppmärksammat namn.

Hon har nämligen pekats ut som den 69-åriga Vladimir Putins hemliga älskarinna. Tillsammans ska de ha två söner. Den ena sonen ska vara född i Schweiz 2015 och den andra i Moskva 2019.

Alina Kabajeva har tidigare haft titeln som ”Rysslands vigaste kvinna” och har beskrivits som en viktig person i Vladimir Putins propaganda.

Plötsliga gravidlyckan – väntar en dotter

Sedan Rysslands krig mot Ukraina så ska Alina Kabajeva och sönerna ha gömt sig i en fjällstuga i alperna de senaste månaderna, men nu återvänt till Moskva.

Och i maj kom oväntade uppgifter. Enligt den ryska telegramkanalen General SVR Telegram är älskarinnan och ex-gymnasten gravid.

Annons

Men nu kommer en ny rapport från General SVR Telegram, som säger sig rapportera insiderinformation från Kreml. Alina Kabajeva ska vara gravid med sitt och Putins tredje gemensamma barn och tillsammans väntar de en flicka, detta skriver The Mirror.

Putins reaktion efter gravidbeskedet: ”Har redan tillräckligt...”

Trots bebislyckan så ska inte den ryske presidenten hurrat av glädje enligt General SVR Telegram. Tvärt om så ska kan ha reagerat på beskedet genom att beklaga sig och sagt: ”Jag har redan tillräckligt med barn som det är, och hade framför allt tillräckligt med döttrar för länge sedan".

Den ryske presidenten har alltid varit mycket förtegen om sitt privatliv och har inte delat med sig av mycket. Men han ska i alla fall ha minst två döttrar, affärskvinnan Maria Vorontsova, 37, och forskaren Katerina Tikhonova, 35.

Sedan 2007 har den snart 70-åriga presidenten förnekat förhållandet med Alina Kabajeva. Enligt Daily Mail så har han också gömt sin påstådda hemliga familj för det ryska folket och var inte närvarande vid någon av förlossningarna.

FOTO: ALEXEI NIKOLSKY/SPUTNIK/KREMLIN POOL/TT NYHETSBYRÅN/Polaris

Annons