TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Nakenbild på svenska stjärnan sprids efter EM-guldet: ”Dum i huvudet”

31 jan, 2022 
https://image.hant.se/image-7524194?imageId=7524194&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=56.22&x=0&y=19.28
Alex Hartelius
Valter Chrintz
Guld runt halsen, pengar på kontot och nakenbilder på nätet.
Så firade det svenska handbollslandslaget EM-guldet i Budapest.
”Jag är väl lite dum i huvudet trots allt”, skriver Valter Chritz i ett sms till Expressen.
Annons
Levengoods sextips till Armand DuplantisBrand logo
Levengoods sextips till Armand Duplantis

– Vi ska fan bli europamästare! Nu kör vi tysk höger, dansk vänster. Kom brett. Om jag inte släpper den… för hela ditt JÄVLA LIV håll han i ryggen, så får du den mellan benen. Hey hey hey! Lyssna, lyssna! Är det så att du får läget så ta det!

Det tog inte lång tid innan Jim Gottfridsson timeout-snack beskrevs som en klassiker. Med 19 sekunder kvar manade han på sina lagkamrater att gå för avgörandet, att våga och ta till vara på ett av livets viktigaste handbollsögonblick.

När Sverige fick straff med en sekund kvar kom läget Gottfridsson pratat om. Niclas Ekberg fintade, fick ner den spanska målvakten och sulade iväg ett högt skott. Skottet satt och Sverige vann sitt första EM-guld på 20 år.

Niclas Ekberg
Niclas Ekberg firar efter att ha satt straffen i slutsekunden under EM-finalen mot Spanien.

Nakenbild på Valter Chrintz sprids: ”Dum i huvudet”

Efter finalsegern var det en euforisk landslagstrupp som kramade om varandra och firade den oerhörda bedriften. Guldhjälten Valter Chrintz, 21, utlovade ett firande, om än avskilt från offentligheten.

Annons

– Fira? Utåt, i medier, nej. Men det är klart att vi kommer fira, det måste vi få göra. Vi kommer ha en kväll ihop nu och kommer förhoppningsvis ha roligt. Det ska naturligtvis firas, sa han till Expressen.

Sen hamnade han på en bild där han stod helt naken med guldtrofén. Utåt, i medier, ja.

”Haha, den (bilden) är magisk!! Det här är mitt första EM och då ska man ta lite speciella bilder!! Jag är väl lite dum i huvudet trots allt”, skriver Valter Chritz i ett sms till tidningen.

Valter Chritz
Valter Chritz nakenfirade efter EM-guldet i Budapest. Här står han med den efterlängtade guldtrofén och ser lycklig ut.

Så mycket tjänade landslaget under EM

Efter 27-26 segern mot Spanien hade guldhjältarna all anledning att fira. Framgångarna i EM blir också ett extra klirr i kassan för spelarna. Enligt Aftonbladet får varje enskild spelare 125 000 kronor för finalsegern.

Annons

Svenska landslagets bonussystem ger även spelarna 5 000 kronor för varje gruppseger. Kombinerat med framgångarna i VM och OS har flera spelare dragit in cirka 355 000 kronor, vilket är den största summan någonsin.

– Jag och min tjej Hanna tittar på lägenhet i Stockholm. Då krävs det mer än 355 000, haha. Så vi får fortsätta spela på den här nivå och spela fler finaler så kanske vi till slut kan hitta något, säger landslagspelaren Lucas Pellas på frågan vad han ska göra för pengarna.

Svenska handbollslandslaget
Sverige firar det första EM-guldet i handboll på 20 år.

Foto: Twitter, Tibor Illyes, Fredrik Sandberg/TT

Annons