Kristina, 24, vill ha 105 barn – miljonärsmaken gripen för mord

Kristina Ozturk, 24, make Galip är gripen.

Foto: INSTAGRAM
Kristina Ozturk och maken fick 22 barn på drygt ett år och siktar på att få 105 barn.
Men nu har det blivit trubbel i paradiset.
Hennes 58-åriga miljonärsmake har nämligen gripits för mord.
– Att vara ensam är en hemsk känsla som aldrig kommer lämna mig, säger Kristina Ozturk enligt Daily Star.
0:25

Efter reklamen: Hästen får nog – skickar flickan upp i luften

(0:25)

Slå på ljud

Kristina Ozturk, 24, och miljonärsmaken Galip Ozturk, 58, från Georgien är inte som andra familjer. 24-åringen är tidigare strippa och han en turkisk affärsman. Paret har blivit väldigt omskrivna efter att de skaffat sig 22 barn under ett år.

Men paret, som haft hjälp av surrogatmammor för att få sina barn, är inte nöjda. De vill ha fler barn. På sin Instagram berättar Krisitna Ozturk att målet är 105 barn. I dag spenderar familjen redan 800 000 kronor på barnflickor årligen för de 22 barnen, något Hänt tidigare har rapporterat om.

– Jag har drömt om det här ända sedan barndomen. Min man har också drömt om att ha en stor, lycklig familj. Så när vi träffades började vi göra vår dröm till verklighet, sa Kristina Ozturk till The Sun förra året.

Den tidigare strippan Kristina Ozturk, 24, och miljonärsmaken Galip Ozturk, 58.

Kristinas mål: 105 barn

För The Sun berättar Kristina varför hon vill ha 105 barn.

– Jag är inte säker på att vi kommer att bli den största familjen i världen, men vi kommer definitivt att vara den lyckligaste. Jag är med barnen hela tiden och gör allt det där som mammor brukar göra. Den enda skillnaden är mängden barn, fortsätter mamman.

Men parets barndrömmar har fått sig en rejäl törn. För den 58-åriga miljonärsmaken Galip har gripits av specialstyrkor. Affärsmannen är nämligen dömd för att ha beställt ett mord 1996 på en man som hette Kuvvet Köseolu.

Jagas för att ha beställt mord

2018 flydde affärsmannen Turkiet, till Georgien, efter att en utdragen rättsprocess äntligen fick sitt slut. Galip Ozturk dömdes för att ha beställt i mordet.

Det var i Georgien som Galip träffade Kristina som numera är mamma till hans 22 barn. Enligt Daily Star äger affärsmannen bland annat ett bussbolag som heter Metro Turizm.

Men barnsagan fick ett sorgligt slut. På sin Instagram berättar mamman om den djupa sorgen efter att maken gripits.

– Att vara ensam är en hemsk känsla som aldrig kommer lämna mig, säger Kristina Ozturk.

Tom Hanks exploderar "FUCK OFF"

Se klippet här!

Foto: INSTAGRAM

SENASTE NYTT!