Kärleksparet Jenny och Lauren firade födelsedag – nu kan de inte gå

Lauren Perry och Jenny Vu

Lauren Perry och Jenny Vu kan vara världens mest otursförföljda par.
När de firade Laurens födelsedag på en strand slogs de medvetslösa av en våg.
Sen kraschade ambulansen på vägen till sjukhuset – och nu kan de inte gå.

Kärleksparet Jenny Vu, 24, och Lauren Perry, 24, hade sett fram emot ett flådigt och storartat födelsedagsfirande. De hade tagit sig hela vägen till delstaten Washington för att kunna fira Laurens stora dag.

– Jag var så exalterad, säger Lauren Perry till NBC, enligt People.

Det var Jenny också. Hon ville att livspartnern skulle få en strålande dag, en dag som hon skulle minnas för all framtid. Och det kommer hon nog också göra, men kanske inte på det sättet som det var tänkt.

Lauren Perry och Jenny Vu

Lauren Perry och Jenny Vu åkte till delstaten Washington för att fira Laurens födelsedag. Det slutade allt annat än bra för paret.

Gofundme

Jenny och Lauren chanslösa mot brutala vågen

En biltur på två och en halvtimme hade äntligen tagit dem till destinationen Ruby Beach. Utsikten var obeskrivligt vacker och paret kunde inte göra annat än att knäppa lite bilder för att föreviga ögonblicket.

Men mitt i alla vackra bilder såg de en våg komma mot dem. Trots att Lauren tänkte osjälviskt och försökte rädda Jenny var de chanslösa mot naturens vattenlagar.

– Jag hann säga ”Gå Jenny! Spring! Jag försökte knuffa henne framåt samtidigt som vågen kom.

MYSTISKT 31-åringen död – bara fyra dagar efter bröllopet

Jenny: ”Allt blir svart”

Vågen slog till med en oemotståndlig kraft. Jenny och Lauren slog huvudet i stenarna under vattnet och träffades även av ett fallande träd.

– Det enda jag minns är hur allt vatten täcker min kropp. Jag säger åt mig själv att blunda och hålla andan. Och mitt i allt detta träffas jag av ett jättestort träd och allt blir svart, säger Jenny Vu.

Lauren lyckades få hjälp av några andra personer som stod och bevittnade allt. Hon trodde att Jenny var död och undrade om de skulle klara ambulansresan till sjukhuset med livet i behåll.

Ruby Beach

Ruby Beach. Vågorna var förrädiska den dagen Lauren Perry och Jenny Vu besökte den populära stranden.

imageBROKER/Marcus Siebert

Ambulansen kraschade på vägen till sjukhuset

Det blev inte bättre när ambulansens ena däck punkterades och bilen kraschade rätt in i ett träd. Jenny och Lauren hade inte spänts fast ordentligt och flög omkring i bilen.

– Jag minns hur jag bara skrek och hade så ont efter allt det här, säger Jenny till News9.

På sjukhuset konstaterades det att de drabbats av flertalet skador. Jenny hade skadat tio revben, fått skärsår på levern, inre blödningar, punkterad lunga, brutet bäcken och en hjärnskakning.

Lauren hade inre blödningar, skärsår på levern, brutet bäcken och punkterad lunga.

Lauren Perry och Jenny Vu

Lauren Perry och Jenny Vu ådrog sig allvarliga skador. Det är oklart när de kan lämna sjukhuset.

Gofundme

Lauren: ”Det har varit tufft”

De vårdas fortfarande för sina skador och har inte kunnat resa sig från sjukhussängen. Det är fortfarande oklart när de kommer kunna gå igen. Läkarna tror det dröjer 10-12 veckor för Lauren, men läget är desto oklarare för Jenny.

– Det har varit tufft. Vi är bara 24 år och har precis köpt ett nybyggt hus. Vi har skaffat hundar och precis påbörjat våra karriärer. Vi har jobbat så hårt för att komma dit vi är, och det känns som att vi inte ens fått möjligheten att njuta av det, säger Lauren.

Jenny Vu och Lauren Perry

Jenny Vu och Lauren Perry.

News9

LÄS OCKSÅ: Kontroversiella paret åkte på smekmånad helt nakna

LÄS OCKSÅ: Tandläkarens VARNING: Därför använder du MUNSKÖLJ helt fel

Foto: Gofundme, imageBROKER/Marcus Siebert, News9

Senaste nytt