Hon ligger bara med gifta män: ”Tänker inte ens på fruar och barn”

Gweneth Lee

Tidigare modellen Gweneth Lee ligger bara med gifta män.
Hon ser flera fördelar – bland annat får hon mycket uppmärksamhet och slipper alla bråk.
”Min livsstil har gjort det möjligt att njuta av en mans sällskap och nervkittlande sex utan att behöva stå ut med det 'normala' livet”, skriver hon.

Gweneth Lee, 48, har inte haft något fast förhållande sedan make dog i cancer 2017. Hon har provat dejta runt lite, men inte riktigt känt att normala dejter varit något för henne.

Istället har hon hittat en lite ovanligare metod, en metod som kräver yttersta försiktighet, med hemliga meddelanden och resor till obskyra restauranger.

Det är där hon träffar sina män och alla dejter har alltid en sak gemensamt: De är alla gifta.

Gweneth Lee

Gweneth Lee har efter makens död 2017 endast dejtat gifta män. Hon skriver i The Sun att hon varken bryr sig om de har fruar eller barn.

Ken McKay/ITV/REX

Slipper alla bråk: ”Nervkittlande sex”

Gweneth har dejtat hotellägare och affärsmän i den absoluta eliten, och hon uppvaktas ofta med lyxiga presenter som underkläder eller parfym.

”Min livsstil har gjort det möjligt att njuta av en mans sällskap och nervkittlande sex utan att behöva stå ut med det 'normala' livet – bråk om vem som ska slänga soporna och trist jidder om barnomsorg", skriver Gweneth Lee i The Sun.

Hon har tidigare varit modell, men arbetar i dag som ekonomisk konsult. Dejterna äger rum vid sidan om och hon beskriver sig själv som en ”serieälskarinna”.

Överöst med dyra gåvor: ”Duschar i diamanter”

Alla verkar dock inte uppskatta Gweneths dejtingstrategi. En gång blev hon attackerad av en gravid kvinna, som hört när hon pratat om sin affär med en gift man.

”Hon hade inte behövt vara orolig – det fanns inte en chans att jag skulle vilja ha hennes man. Jag tänker ibland på folk som kritiserar mig: ”Är du lycklig i hemmet när du kollar på This Morning? Eller längtar du inte efter lite spänning, som mig?”

Gweneth Lee minns tillbaka på en dejt med en meditationsguru. Han fullkomligt överöste henne med dyra gåvor varje vecka. Hon skriver att gåvorna hade ett värde på miljontals kronor. En gång upplevde meditationsgurun att de hade bråkat och hon fick ett dyrt armband som plåster på såren.

”Det roliga var att jag inte hade någon aning om att vi bråkat. Jag hade inte haft någon täckning på mobilen och hade inte kunnat svara honom, men jag kan tänka mig bråka lite då och då om det slutar med att jag duschar i diamanter”.

Gweneth Lee

Gweneth Lee duschar ofta i diamanter, även om hon aldrig kräver av dejterna att de ska ge henne dyra gåvor.

Ken McKay/ITV/REX
FULLT UPP Hade varit gift 3 gånger och fött 4 barn som 24-åring

Känner ingen skuld: ”Tänker inte ens på fruar och barn”

Gweneth Lee var aldrig otrogen när hon var gift med sin make. Hon tror att makens död kan ha gjort henne till en serieälskarinna, eftersom hon drabbades av svår separationsångest och gick mot ett liv med mer avslappnade relationer.

Affärerna skiljer sig åt. Några pågår i flera år. Hon kräver aldrig dyra gåvor, eller något extravagant. Hon känner aldrig några skuldkänslor för att hon dejtar gifta män.

”Att ligga i sängen, efter att du njutit av sex med en annan kvinnas man (och jag njuter verkligen av det – det här är mitt val), och jag känner noll skuld. Jag tänker inte ens på deras fruar och barn – jag känner ju inte dem”.

Gweneth: Därför är folk otrogna

Det finns regler att förhålla sig till i livet som serieälskarinna, enligt Gweneth. Hon ligger inte med vänners makar, och försöker heller inte aktivt "sno" andra fruars män.

”Jag är övertygad om att människor söker otrohet när de blir bekväma i sin relation. Både män och kvinnor går in i äktenskapet och ser fantastiska och sexiga ut, med alla motorer igång. Men ofta, och vanligtvis efter att man fått barn, så blir de nöjda och slutar anstränga sig”.

”Det är då de börjar leta efter andra – skyll inte på mig om jag är där och plockar upp bitarna”.

LÄS OCKSÅ: Därför är man otrogen mot sin partner – expertens sex varningstecken

LÄS OCKSÅ: Varningssignalerna – så vet du om din partner är otrogen

Foto: Instagram, Ken McKay/ITV/REX

Senaste nytt