Frun fick bröstcancer – då gjorde maken något oväntat vid sjukhuset

Kelly Conner, 40, drabbades av bröstcancer. Då gjorde hennes make något oväntat.

Foto: FACEBOOK
Kelly Conner, 40, har drabbats av bröstcancer.
En sjukdom många genomlider, tillsammans med stöd med nära och kära – men pandemin har satt stopp för familj att följa med på sjukhuset.
Då gjorde Albert Conner, Kellys make något väldigt fint.
– Alla sjuksköterskor samlades i fönstret för att titta på honom, berättar Kelly Connor till tv-programmet Good Morning America.

Albert Conner har följt med sin fru på varje sjukhusbesök hon behövt göra. Kelly Connor, 40, har drabbats av bröstcancer, en diagnos hon fick i januari 2020. Hon har därefter behövt behandlas med kemoterapi. Men pandemin satte stopp för maken att följa med till sjukhuset och stötta sin fru

När den 44-åriga pappan och maken, Albert Conner, fick reda på att han inte längre kunde följa med sin fru till sjukhuset i Missouri City, Texas, gjorde han något drastisk. Tillsammans med familjens tre barn började de måla upp en skylt.

– Jag har gett henne mitt ord, jag skulle vilja vara där varje steg på vägen. Det kändes inte rätt och jag ville inte bryta mitt ord, säger Albert Conner till Good Morning America.

– Jag ordnade fram en stor skylt och samlade barnen, fortsätter maken.

Plötsligt fick Kelly Conner, som behandlades för kemoterapi. I sms:et stod det: ”Titta ut”.

Foto: FACEBOOK”Jag kan inte vara där med dig. Men jag är med dig här”

Albert Conner, 44, höll sin skylt utanför MD Anderson Cancer Center. På skylten kunde man läsa det fina meddelandet:

”Jag kan inte vara där med dig. Men jag är med dig här”,

Sen stod det att han älskade henne, samt ett stort tack till personalen innanför sjukhuset väggar, som arbetade med att försöka bota Kelly Conners bröstcancer.

Plötsligt fick Kelly Conner, som behandlades med kemoterapi på sjukhuset, ett meddelande av sin maken.

”Titta ut, jag är på parkeringen”.

– Så fort han skickade sitt meddelande, ställde jag mig upp. Jag lyfte mig ur min stol för att kika ut ur fönstret – och där var han. Jag började genast att gråta. Min kärlek för honom där och då var otrolig. Att han var där, för mig, berättar Kelly Conner, 40 år.

Kelly Conner: Jag flämtade till ganska högt

Kelly Conner tog en selfie, med sin make i bakgrunden. Genom fönstret kan man se Albert Conner sitta på parkeringen vid sin bil, med skylten i famnen.

– Jag tror jag flämtade till ganska högt när jag ställde mig upp. Så jag oroade en sjuksköterska i närheten. Hon frågade mig vad som var fel? Men när hon såg vad jag kollade på, genom fönstret, började hennes ögon också bli tårfyllda, fortsätter Kelly Conner berätta för Good Morning America.

Många ur personalen från sjukhuset gick ut för att personligen tacka Albert Conner.

Albert Conner var först upprörd över de nya reglerna under pandemin. Han fick nämligen inte följa med sin fru in på sjukhuset. Men tillsut förstod han hur allvarlig situationen med pandemin var – och gjorde det bästa av situationen.

Foto: FACEBOOK

– Många av dem sa att jag var en av anledningen att de med gott mod gick till sitt jobb varje dag, återberättar Albert Conner.

Han ogillade att få så mycket uppståndelse runt sig men tyckte trots allt att det var ganska trevligt.

Makarna Conner berättar för Good Morning America att de initialt var ganska upprörda över de nya reglerna – som besöksförbudet för familj – som infördes under pandemin. Men ju allvarliga läget blev, ju mer förstod de varför förbuden behövdes.

EN KÄMPE Dog efter sin 18-årsdag – hade kropp som 144-åring

– Om du stannar upp och tänker på det en stund, så förstår man verkligen varför. Tänk på alla sjuksköterskor, läkare och patienter. Du kan verkligen inte argumentera emot. Du måste bara stödja så gott du kan under omständigheterna, berättar Albert Conner.

LÄS OCKSÅ: Hollies ”gravidfinger” visade sig vara något helt annat: ”Fått nog”

LÄS OCKSÅ: 1/3 varor billigare online än i Ullared: ”Finns många lockpriser”

Foto: FACEBOOK

SENASTE NYTT!