TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Helt friska 7-åringen dog helt plötsligt under enkla operationen: ”Ingenting var fel”

04 jul, 2022 
https://image.hant.se/image-8453040?imageId=8453040&width=1320&height=1320&cropw=100&croph=100&x=0&y=0
André Färnsveden
Bilder på familjen Cogsdill, från deras Instagram.
Den sjuåriga dottern åkte in för en helt vanlig rutinoperation.
Men en minut in i operationen stannade hennes hjärta.
Nu kräver familjen svar från sjukhuset.
Annons
Treåringen blir blixtförälskad
 – kysser brandmansstatyBrand logo
Treåringen blir blixtförälskad
 – kysser brandmansstaty

En familj från South Carolina tog emot det tragiska beskedet att deras sjuåriga dotter, Paisley Elizabeth Grace Cogsdill, har gått bort. Föräldrarna blev förkrossade.

Dottern var full av positivitet när hon skulle in till sin halsmandeloperation på Self Regional Hospital, i Greenwood, South Carolina.

– Påväg in till operationen, hade hon ingen rädsla. Hon log och var glad. Det var inget fel, ni vet. Hon hade ingen rädsla, sa Mary Beth Truelock, flickans mormor, till WHNS, rapporterar Daily Mail.

Paisley skulle bara operera halsmandlarna, vilket är en väldigt vanlig och oftast ofarlig operation. Men den här gången gick det väldigt snett. Hennes hjärta stannade en minut in i operationen, vilket lämnade familjen i chock.

Annons

– Saknar henne hela tiden. Du förstår inte varför såna här saker händer, men vi vet att det var guds plan det är det enda som kan ta oss igenom det här. För att vi vet att det var gud, säger flickans mormor.

Familjens GoFundMe

Efter den tragiska händelsen startade familjen en insamling i form av en GoFundMe. Många från familjens samhälle bidrog till insamlingen och den nådde över 32 000 dollar, motsvarande ungefär 329 000 svenska kronor. Pengarna skulle gå till begravningskostnader för lilla Paisley.

I beskrivningen för sidan stod följande:

Ingen förväntar sig någonsin att förlora sitt barn. Under den här förfärliga tiden i deras liv, frågar jag ödmjukt efter hjälp för att samla pengar till Paisleys begravningskostnader

Det här, och böner skulle hjälpa skulle hjälpa familjen något oerhört. Snäll bidra om du har möjligheten. Gud välsigne!

Familjen söker svar från sjukhuset

Läkarna försökte desperat att rädda flickans liv när hjärtat slutade slå, men det fanns inget mer de kunde göra. Det fanns ingen förklaring till varför Paisleys hjärta stannade. Familjemedlemmar har tidigare berättat att 7-åringen snarkade men att hon, förutom det, var fullt frisk.

Paisleys föräldrar, Austin Cogsdill och Jasmine Truelock, hoppades att obduktionen skulle förklara hur en helt frisk sjuårig flickas hjärta bara kunde stanna under en rutinoperation för halsmandlarna.

FOTO: INSTAGRAM

Annons