Fotbollsstjärnan har blivit pappa – med sina egna barns kusin

Givanildo Vieira de Souza och Camila Angelo

Fotbollsstjärnan Givanildo Vieira de Souza har blivit pappa.
Han fick barn med sina barns kusin under tisdagen.
”Vår välsignelse”, skriver de nyblivna föräldrarna på Instagram.
0:26

Efter reklamen: Fotbollsspelare blir träffad av raket under match

(0:26)

Slå på ljud

Givanildo Vieira de Souza, 35, även känd under det groteska namnet ”Hulk”, spelar till vardags i Atlético Mineiro och det brasilianska herrlandslaget i fotboll.

2007 gifte han sig med Iran Angelo de Souza och de fick sönerna Ian och Tiago och dottern Alice. De skilde sig 2019 och ”Hulk” började strax efter skanna av dejtingmarknaden.

Han behövde varken gå eller söka sig särskilt långt utanför familjen i sin jakt på kärlek. Camila Angelo, 32, syskonbarn till exfrun Iran Angelo de Souza, fick genast upp ögonen för ”Hulk”.

Givanildo Vieira de Souza

Givanildo Vieira de Souza, även kallad Hulk, blev tillsammans med exfruns syskonbarn. Nu har han fått barn med sina barns kusin.

MARCO BERTORELLO

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Exfruns ilska efter sveket: ”Aldrig”

Givanildo har tidigare sagt att han gifte sig med exfrun för att hon blev gravid. Exfrun Iran Souza har tidigare anklagat ”Hulk” för att ha varit otrogen mot henne med barnens kusin, något som han hela tiden nekat till.

– Jag hade aldrig någon relation med Camila när jag var gift. Jag är en man. Jag var inte lycklig i mitt äktenskap, sa han, enligt The Sun.

Iran har tidigare sagt att hon var väldigt nära Camila och gav henne all kärlek, respekt och uppmärksamhet redan vid födseln. Hon beskrev sveket som både sårande och oförlåtligt.

– Smärtan är väldigt stor. Ibland känns det som att den kommer slita ut mitt hjärta. Hon var som en dotter för mig

Iran Souza och Camila Angelo

Kort efter att relationen blivit tillkännagiven publicerade Camila Angelo en bild där hon bad om ursäkt. Hon skrev ”Förlåt tant Iran”.

Instagram
I FAMILJEN Stjärnan väntar barn med ex-fruns syskonbarn

”Vår välsignelse”

Det blev förmodligen inte bättre när Givanildo och Camila meddelade att de väntade barn. Under tisdagen var det dags att välkomna dottern Zaya.

”Du är ett svar på våra böner, min dotter. Du kom för att göra våra liv ännu vackrare. Du är vår välsignelse”, skriver de nyblivna föräldrarna på Instagram.

LÄS OCKSÅ: Mamman kämpade för att bli gravid – sedan dog sonen tragiskt

LÄS OCKSÅ: Äntligen kan mamma Susan krama om sina fem barn

Foto: Instagram, MARCO BERTORELLO

SENASTE NYTT!