Dianas vidriga upptäckt: Pappan hade en affär – med hennes bästa vän

Berättar om den vidriga händelsen på TikTok.

Foto: TIKTOK
Dottern Diana väljer nu att berättar om sin hemska upptäckt.
Nämligen att hennes pappa hade en affär – men det var inte det värsta.
Utan pappan var otrogen med hennes bästa vän Gretchen.
– Jag och Greychen var supernära. Vi jobbade tillsammans hela tiden, säger Diana i en video på TikTok.
Slå på ljud

I en video på TikTok som blivit viral berättar Diana, 23, om sin fruktansvärda upptäckt.

I videon berättar Diana hur hon upptäckt att hennes pappa hade en affär. Pappan levde då tillsammans med Dianas mamma. Men det var inte det värsta.

Utan det värsta var att Dianas bästa vän – och arbetskollega, som hon i videon kallar för ”Gretchen”, var den som pappan var otrogen med. Ett svek som skulle kunna vara handlingen i en sämre tv-serie.

Avslöjar pappan – och bästa vännens otroliga svek

I den virala TikTok-videon berättar Diana, 23, om den vidriga händelsen.

Alla som haft en förälder som varit otrogen kan berätta att upplevelsen inte var särkilt trevlig. Men Diana, som heter @diana.j.t på TikTok, har haft en upplevelse som är värre än de flesta.

I videon förklarar Diana att hennes familj driver en restaurang. Där arbetade hon heltid tillsammans med bästa vännen och kollegan – Gretchen.

Diana: Jag hade inte speciellt många vänner

– Jag hade inte speciellt många vänner, jag hade nämligen hemundervisning. Så de jag träffade på jobbet blev mina allra bästa vänner. Och det blev också Gretchen trots att hon var tre år äldre än mig, säger Diana i sin TikTok-video.

LIGG LÅGT Familjens ilska efter grannarnas intima vana ute

I klippet berättar Diana att det var hennes egna mamma som upptäckt affären från början. En detalj som gör nästan allting värre. Men som tur var visste inte mamman vem den andra kvinnan var.

ANNONS: Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

– Jag visste egentligen att min pappa var otrogen mot min mamma, innan jag visste att det var min bästa vän. Min mamma hade upptäckt att pappa hade varit otrogen. Hon tvingade honom att berätta för oss att han gjort något väldigt dåligt, berättar 23-åringen.

Diana kom på sin bästa vän och pappa med en affär.

Bästa vännen och pappan fortsatte att träffas

Trots att Diana inte visste vem pappan hade varit otrogen med, lyckades hon tillslut räkna ut det. Hon hade nämligen börjat se tecken. Hennes älskade pappa och hennes bästa vän – var lite för intima under arbetstid.

– Stackars mammas sköra hjärta. När hon kom in till restaurangen började hon skrika på henne inför alla gäster, säger Diana i i TikTok-videon och fortsätter:

– Trots hennes försök att förlåta fanns det inget att göra. Otrogna människor kommer vara otrogna. Trots att de blev påkomna fortsatte de att träffas.

Men den virala TikTok-videon avslutas positivist. I kommentarsfältet berättar Diana att hennes mamma har gift om sig – är nu lyckligare än någonsin innan.

LÄS OCKSÅ: Unga mamman Shannons ärliga bild visar: ”Vill visa andra sidan”

LÄS OCKSÅ: Elaka kommentarerna efter parets bröllop: ”Hon gör det för pengarna”

Foto: TIKTOK

SENASTE NYTT!