23-åriga Nicole gick till jobbet – plötsligt behövde hon föda: ”Trauma”

Nicole Britt.

Foto: TIKTOK
Nicole var på jobbet – när hon plötsligt fick en stickande smärta i magen.
När hon kom till sjukhuset skulle hon få världens chock:
– Känslor kommer och går. Men i slutändan är jag otroligt tacksam över henne, säger Nicole Britt, enligt The Sun.
"Folk säger att min gravidmage ser ut som en vattenmelon"
0:38

Efter reklamen: "Folk säger att min gravidmage ser ut som en vattenmelon"

(0:38)

Slå på ljud

Nicole Britt, 23, från USA, gick till jobbet som vanligt. Men plötsligt under hennes arbetsskift fick hon en kraftig smärta i buken. Tillslut kunde hon inte arbeta längre – och åkte in till sjukhuset.

På sjukhuset fick Nicole sitt livs chock: Hon var gravid. Men inte nog med det. Nicole var mitt uppe i sin förlossning. En förlossning som Nicole inte visste att om.

För The Sun berättar Nicole att hon inte märkt att hon var gravid alls. På senare tid hade hon gått upp några kilon – men inget märkvärdigt. På videoplattformen Tiktok berättade Nicole först om sin bisarra graviditet.

– Tänk att du åker in till akuten för att du har magsmärtor, men du får berättat för dig att du är gravid i åttonde månaden och att du håller på att föda, berättar Nicole i klippet.

Viktpendlat – lade inte märke till graviditeten

I klippet delade Nicole bilder på sig själv av att hon var på jobbet, men bara några timmar senare höll sitt barn i famnen. Nicole berättar att hon inte känt något av graviditeten. Hon hade viktpendlat under några år, så att hon hade gått upp i vikt var inget hon tänkt på. Hennes menstruation hade även varit oregelbunden sedan tonåren, enligt The Sun.

– Att behålla min vikt har varit svårt under flera år, säger Nicole.

@bkillvh

i don’t think you can realize how traumatic this actually was and is. certain emotions come & go but at the end of it all, i’m grateful for HER. (if you know me, surprise🥸) #greenscreenvideo #greenscreen #crypticpregnancy #pregnancytiktok #pregnancy #babytok #girlmom #ppd #postpartum #unknownpregnancy #newmom #motherdaughter

♬ Super Freaky Girl - Nicki Minaj

I dag har Nicole en underbar liten dotter.

– Det var till en början svårt. Men i dag är allt underbart. Jag tror inte folk inser hur traumatiskt det var, berättar hon.

– Känslor kommer och går. Men i slutändan är jag otroligt tacksam över henne, säger Nicole Britt.

Foto: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN