2-meterskvinnan Haleighs barnkamp – läkarnas chock efter ultraljudet

Två meter långa Haleigh Hampton Carvalho blev förälskad i 27 centimeter kortare Brian Carvalho.
Trots att hennes pappa tyckte att Brian förstörde jättefamiljens genpool gifte de sig och skaffade barn.
– Längd spelar inte någon roll, säger hon.

Haleigh Hampton Carvalho, 29, är över två meter lång och har hela sitt liv sett ner på människor. Hon har alltid varit storväxt och kommer från en familj där mamman är över 1,90 meter.

I Haleighs liv har storleken ingen betydelse. Det är nio år äldre maken Brian Carvalho, 38, ett levande exempel på. Med sina 1.73 centimeter är han betydligt mindre än sin fru.

Men så har det inte alltid varit. När Haleigh gick på college dejtade hon bara längre killar. För henne var det ett sätt att känna trygghet. Sen kom Brian och visade att även mindre killar kan vara bra.

– Längd spelar inte någon roll. Brian får mig att känna mig som den vackraste, mest perfekta och speciellaste människan i världen och jag känner mig så trygg och liten. Jag smälter när jag är med honom. Jag känner mig inte som två meter, jag känner mig som 170 centimeter, har Haleigh Hampton Carvalho tidigare sagt till People.

Haleigh Hampton Carvalho och Brian Carvalho

I tv-programmet ”My Giant Life” har Haleigh Hampton Carvalho och Brain Carvalho öppnat upp om relationen. I en tidigare intervju med People har Haleigh slagit fast att ”längd inte spelar någon roll”.

Youtube/TLC

Pappans ilska när han fick veta Brians längd

Brian och Haleigh hade varit tillsammans i två när han friade till henne på en strand i Kalifornien. Hennes pappa tog inte förlovningen speciellt bra och tyckte Brian förstörde ”genpoolen”.

– Min pappa förväntade sig att jag skulle gifta mig med någon som är längre och större än mig. Han ville att jag skulle föda superbarn.

Brian verkade vara totalt obrydd och ville gifta sig med Haleigh så fort han bara kunde. Haleigh ville samma sak och strax efter förlovningen började de planera bröllop.

– Jag har absolut haft min beskärda del av osäkerheter, och alltid kämpat med mitt självförtroende och känna mig vacker. Men den här bröllopsklänningen jag kommer ha på mig på bröllopet får mig att känna mig fantastisk, sa en förväntansfull Haleigh.

Haleigh Hampton Carvalho och Brian Carvalho

Haleigh har i en intervju sagt att hennes pappa inte ville att hon skulle gifta sig med Brian eftersom han med sina 173 centimeter skulle förstöra familjens genpool.

Youtube/TLC

Mardmrömsbeskedet efter ultraljudet

Bröllopet blev sagolikt och makarna var förväntansfulla att fortsätta livet tillsammans. Haleigh var proffs i volleyboll och kunde med sina två meter lägga upp höga bollar och slå kraftiga smashar. Brian var tränare och när han landade ett jobb i Tennesse stötte förhållandet på problem.

Det slutade med att paret flyttade från Kalifornien och Haleigh la karriären på hyllan. Hon fortsatte som assisterande tränare i samma lag som Brian coachade.

Strax efter flytten blev Haleigh gravid. Paret hade inte planerat några barn men välkomnade graviditeten. Haleigh trodde inte hon kunde bli gravid på grund av sin storväxthet och visste att en graviditet kunde leda till komplikationer. I åttonde månaden fick de ett mardrömsbesked efter en ultraljudsundersökning.

Haleigh hade drabbats av föreliggande moderkaka, vilket innebär att den ligger onormalt nära livmoderns nedre del och kan orsaka svåra blödningar och för tidig födsel. Det berättar hon i tv-programmet My Giant Life.

Visar upp lyckan på sociala medier

Lyckligtvis gick allt bra och 2017 födde paret en frisk och välmående dotter. Kaia är i dag fyra år gammal och paret visar ofta upp familjelyckan på Instagram. Paret har även sonen Buddy, 2.

”Jag älskar att vara deras mamma och se dem växa upp och se hur de tacklar livet. Buddy tacklar i och för sig folk på riktigt”, skriver hon på Instagram.

Haleigh Hampton Carvalho och Brian Carvalho

Haleigh Hampton Carvalho och Brian Carvalho med dottern Kaia som i dag är fyra år gammal.

Youtube/TLC
Haleigh Hampton Carvalho

Haleigh Hampton Carvalho trodde inte att hon kunde bli gravid. Strax innan förlossningen av dottern Kaia fick hon höra att hon drabbats av föreliggande moderkaka, vilket kunde leda till svåra komplikationer.

Youtube/TLC

LÄS OCKSÅ: Kontroversiella paret åkte på smekmånad helt nakna

LÄS OCKSÅ: Journalisten hade sex med radio-mikrofonen påsatt

Foto: Instagram, Youtube/TLC

Senaste nytt