Nygifta Cissi Wallin är skeptisk till äktenskap: ”Ett bröllop förändrar ingenting”

Nygifta Cissi Wallin är skeptisk till äktenskap:
Cissi Wallin har sagt "ja" till sin Linus Blomberg. Men hon är skeptisk till äktenskap. "Wedding blues är faktiskt ganska vanligt."
Annons

Det var inte bara prinsparet Carl Philip, 36, och Sofia, 30, som ställde till med bröllop lördagen den 13 juni. Även Cissi Wallin, 30, och hennes Linus Blomberg, 41, passade på.

– Vi höll till på Gullmarsstrand i Fiskebäckskil och såg den blodröda solen sänka sig över Lysekils hamn, berättar hon på Instagram.

Annons

Till skillnad från när de gifte sig spontant i New Yorks rådhus förra våren hade de nu arrangerat ett, enligt henne, ”riktigt bröllop” kombinerat med sex månader gamla sonen Helmers dop. Vigselförättare var hennes gamla doppräst.

Linus Blomberg och Cissi Wallin är nygifta. Foto: IBL
Linus Blomberg och Cissi Wallin är nygifta. Foto: IBL

Bland gästerna saknades vännen Camilla Läckberg, 40, som blivit sjuk, däremot kom bland andra den forna ”Sveriges mästerkock”-vinnaren Sigrid Barany, 39, som även var kvällens toastmaster.

– Så tacksam för alla underbara människor i mitt och Linus liv, skriver Cissi på Instagram.

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Bloggaren som inte hymlar med att ingen av makarna är särskilt troende hade valt bort den klassiska brudklänningen till förmån för en ljusblå med stenar och strass från Frock & Frill. Till det bar hon en strutsjacka från PelloBello för 1 099 kronor samt platåsandaler. Maken bar en ljus kostym, fluga och mörkblå mockaskor.

– Ringen i vitt guld med fem svarta diamanter är gjord av min favvosmyckesdesigner Josefin Cummings, berättar hon på sin blogg.

Foto: Instagram
Cissi Wallin visade upp ringarna på Instagram. Foto: Instagram

Under middagen bjöds det bland annat på pilgrimsmusslor, en havtornsparfait samt sång. Cissi lär ha framfört ”Bara om min älskade väntar” tillägnad sin make.

Någon större skillnad bidrog dock inte bröllopet med för paret.

– För att tro att ett bröllop ska förändra tillvaron, vardagen i stort känns ju hyfsat naivt. ”Wedding blues” är faktiskt ganska vanligt, vad jag hört. Att förväntningarna om en verklig saga blivit såpass stora att verkligheten kommer som en rak höger när festen är slut.

Andra läser också:

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…