Nya kärleksbilden – Julia Fribergs fina ord om Niclas Wahlgren

Niclas Wahlgrens nya kärlek Julia
Förra veckan bekräftade Niclas Wahlgren att han hittat kärleken i Julia Friberg. Nu visar hon glatt upp sin kärlek till Niclas genom ett kärleksfullt inlägg.
Annons

Sedan skilsmässan från Laila Bagge, 45, har Niclas Wahlgren, 53, levt singelliv och fokuserat på sönerna Tim, 29, och Kit, 7. Men nu har han träffat kärleken.

Förra helgen publicerade Niclas Wahlgren en bild på två händer som höll i varandra med texten ”fredagsmys” och ett hjärta. Och senare samma dag bekräftade han för Aftonbladet att han nu kan titulera sig som en upptagen man. Kvinnan han fallit för heter Julia Friberg, 39 – en trebarnsmamma från Jönköping.

– Jag tog kontakt med henne och vi började snacka. Det kändes bra och på den vägen är det. Det är rätt nytt. Men Julia är en riktigt fin tjej och allt känns jättebra, säger Niclas till tidningen.

Annons

Annons

Julia delade samma bild som Niclas på deras händer som höll i varandra – men nu har även Julia visat upp Niclas mer tydligt på sin Instagram. I ett nytt Instagram-inlägg skriver hon om sina känslor för Niclas i samma veva som hon delar en kärleksfull bild där de två kysser varandra.

”När allt bara känns så rätt”, skrev Julia i inlägget och önskade sin kärlek lycka till på sitt nya radio-jobb.

Delar samma intressen

Niclas och Julia ska dela samma intresse för träning och hälsa, Julia har tidigare blivit svensk mästarinna i bikini fitness.

Men det nyblivna paret planerar att det lugnt och försiktigt med sin relation. Julia bor kvar i Jönköping medan Niclas Wahlgren bor på Lidingö i Stockholm. Och det verkar som att ingen av dem skyndar mer än nödvändigt med att förändra den situationen inom den närmaste framtiden.

Niclas Wahlgren var gift med Laila Bagge mellan 2010-2014. De två blev ett par när de både var med och tävlade i TV4:s Let’s dance, och senare fick de sonen Kit tillsammans.

FOTO: IBL, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…