Nya detaljen om Paow och Lance får följarna att undra: ”Slut igen?”

Nya detaljen om Paow och Lance får följarna att undra:
För bara veckor sedan raderade Paulina Danielsson och Lance Hedman Graaf alla Instagram-bilder på varandra och förklarade kort där efter att det handlade om ett kort uppbrott och ett bråk – nu har samma sak hänt igen.
Annons

För bara veckor sedan uppmärksammade och reagerade följarna på att bloggaren och tv-profilen Paulina ”Paow” Danielsson, 24, och pojkvännen Lance Hedman Graaf, 17, avföljt varandra på Instagram och att de båda raderat alla bilder på den andre från sitt konto. Det spekulerades då i om paret gjort slut, men när Hänt nådde dem då berättade de att de fortfarande var ihop.

Annons

Däremot förklarade Paow att de gjort slut i 30 minuter på sin blogg.

”Igår så hade vi ett jättestort bråk som eskalerade lite och i stundens hetta så kom vi bara fram till en sak. Att göra slut. Fast det är något vi båda egentligen INTE vill”, skrev hon då.

Men nu har samma sak hänt igen – alla bilderna är återigen borta och Paulina har dessutom avföljt Lance på Instagram igen. På sin senaste bild har Paulina kryptiskt skrivit:

Annons

Du kan stänga dina ögon för sånt du inte vill se, men du kan inte stänga av ditt hjärta för sånt du inte vill känna”.

Bland kommentarerna till bilden har följarna frågat om hon och Lance har gjort slut, en skrev bland annat ”Har du och Lance gjort slut igen?”, men de kommentarerna är nu borttagna.

Hänt har sökt Paulina och Lance för en kommentar.

Foto: IBL

Dela på:
Annons
Laddar