Nya beskedet: Prins Harrys egna ord om namnvalet till sonen

Prins harrys egna ord om namnbeskedet på Hans och Meghan markles baby
Under måndagen blev hertiginnan Meghan Markle och prins Harry äntligen föräldrar till en liten son! Prins Harry berättar nu när de kommer att visa upp den lille för världen – och när vi kommer att få reda på sonens namn.
Annons

Under måndagen fick Meghan Markle och prins Harry en son! Det var Sky news som var först med att rapportera om att barnet var på väg, och kort där efter bekräftade hovet att Meghan Markle och prins Harry blivit föräldrar åt en liten pojke.

Annons

Vi är glada att berätta att hertigen och hertiginnan av Sussex välkomnade sitt förstfödda barn tidigt på måndagsmorgonen. Sonen väger 3300 gram. Hertiginnan och hennes barn mår båda bra och paret vill tacka allmänheten för deras stöd under den här speciella tiden i deras liv.”, hälsar de i ett inlägg på Instagram.

I slutet av inlägget meddelar de också att mer information kommer att komma, och kort där efter syntes Harry i den första intervjun efter barnets ankomst, där han tårögt berättar om förlossningen.

– Det var den mest fantastiska upplevelsen jag någonsin har varit med om. Jag är så stolt över min fru och vi är båda så lyckliga och tacksamma över all kärlek vi fått.

Han fortsätter:

– Alla föräldrar tycker såklart att deras barn är fantastiska men den här lilla saken betyder allt. Jag är överlycklig.

Då avslöjas namnet på Meghan Markle och prins Harrys son

Under graviditeten har de blivande föräldrarna valt att varken bekräfta förlossningsdatum, kön eller namn.

Förra veckan lyckades sajten Daily Star lista ut att namnen ArthurJames och Alexander kan vara de mest aktuella eftersom Buckingham Palace har reserverat webbadresser som innehåller dessa. Enligt bettingsajterna trodde folket att namnet Ivy även stod högt upp på prins Harry och Meghan Markles lista, innan det blev känt att paret fått en son.

Men vilket namn det faktiskt blir får vi inte veta förrän om två dagar, då paret planerat att visa den kungliga bebisen för världen, det säger prins Harry i sin intervju. I samma veva som har förklarar att graviditeten gick över tiden säger han:

– Men det gav oss tid att fundera över barnets namn, och vi behövde mer tid för att bestämma oss.

Den som väntar på något gott…

FOTO: TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…