Nunna dog efter bråk med Katy Perry – vädjade till stjärnan innan: ”Snälla sluta”

Nunna dog efter bråk med Katy Perry – vädjade till stjärnan innan:
2015 ville popstjärnan Katy Perry köpa ett kloster i Los Angeles men hamnade i en bitter fejd med nunnorna som bodde där. Nu har en av nunnorna avlidit efter att ha kollapsat i domstolen.
Annons

För tre år sedan förälskade sig Katy Perry, 33, i klostret Heart of Mary som var till salu i Los Angeles. Men nunnorna som bodde där, ätita Callanan och Catherine Rose Holzman, ville inte se sångerskan som köpare eftersom Katy Perrys  ”suggestiva” livsstil och avslöjande kläder inte rimmade med deras tro, enligt Daily Mail.

Annons

Trots att Katy Perry lade det högsta budet på 14,5 miljoner kronor , fick hon inte igenom köpet. Istället ville nunnorna sälja till krögaren Dana Hollister, som planerade att göra om klostret till ett hotell med en restaurang.

Bråket blev så infekterat att det blev en rättssak, men hösten 2017 fick Katy Perry rätt mot nunnorna och kunde flytta in i fastigheten. Som plåster på såren fick hon nästan 13 miljoner kronor som kompensation för rättegångskostnader.

Annons

Under fredagen förra veckan var nunnorna i rättssalen igen för en uppföljande rättegång och det var då som Catherine Rose Holzman kollapsade. Strax innan hon föll ihop vädjade hon dock till Katy Perry

– Snälla sluta. Det gör inte någon något gott, det skadar massor av människor, sa hon.

Vad som orsakade hennes plötsliga död är ännu okänt.

Catherine Rose Holzman blev 89 år.

Spana in klostret här:

FOTO: IBL

Dela på:
Annons
Laddar