Zach Roloff tvingas till operation – mitt under hustruns graviditet

Oron för Little people, big world-stjärnan Zach Roloffs hälsa.
Little people, big world-stjärnorna Zach Roloff och hans hustru Tori berättade i maj att de väntar sitt andra barn – en dotter. Men mitt i glädjen över den växande familjen kom också oron då Zach Roloff hälsa plötsligt försämrats. Nu oroar sig paret över att han kan tvingas till en operation.
Annons

Zach Roloff, 29, och hans hustru Tori, 28, blev kända genom sin medverkan i realityserien Little people, big world. I maj 2017 blev paret föräldrar för första gången. Deras son fick namnet Jackson och har nu blivit två år gammal.

Förra året sålde Zach Roloff och Tori sitt hus för att flytta till något större för sin växande familj. I finalavsnittet av Little people, big world 2018 berättade Tori att hon längtar efter fler barn.

Annons

– Jag behöver en liten flicka. Det kanske blir så att vi försöker skaffa ett barn till nästa sommar. Jag skulle vilja ha en tjej till i familjen. Zach får hans mini-kopia och jag får min, sa Tori Roloff då.

Annons

Nu har Toris önskan gått i uppfyllelse! I maj avslöjade paret att de väntar sitt andra barn. Och precis som Tori ville ska de få en flicka.

Zachary och jag är så exalterade över att få berätta att Jackson ska bli storebror! Vi väntar en liten flicka i november! Tack så mycket för att ni alltid stöttat vår familj och älskat oss”, skrev Tori på Instagram i maj. På bilderna i inlägget syns tvååriga Jackson iklädd en tröja med orden “big brother”.

Även Zach Roloff delade med sig av den glada nyheten på Instagram.

Yey! Tori och jag är så exalterade över att berätta att Jackson ska bli storebror till en liten syster”, skrev Zach då på Instagram.

Annons

Hälsoproblem oroar

Nu längtar familjen efter den nya bebisen som väntas födas i november. Men mitt i glädjebubblan har famljen mötts av tråkiga besked – Zach Roloffs hälsotillstånd har försämrats, skriver Popculture.

I årets säsong av Little people, big world har Zach berättat att han fått smärta i kroppen, något som bland annat gjort det svårt för honom att lyfta sin son.

– Jag har haft väldigt ont i min rygg och mina ben. Det är som en stelhet i låren, en svaghet i mina knän. Något är inte rätt, säger Zach Roloff i programmet.

Det är oklart vad som kan ha orsakat problemen, men efter att Zach genomgått en MRI-röntgen blev beskedet att han drabbats av spinal stenos, en förträngning i ryggradskanalen. I avsnittet berättar Zach att åkomman är vanlig hos kortväxta. Troligtvis kommer han behöva opereras, en tanke som Zach först slog ifrån sig.

– Två månader, tre månader sedan var jag i en fotbollsturnering, och nu har jag artros i min rygg? Vad är det som pågår, säger Zach Roloff i programmet.

Annons

Även hans hustru Tori Roloff blev upprörd över beskedet.

– Jag är rädd. Att han ska behöva opereras är det värsta scenariot jag kan tänka mig. Jag försöker verkligen att inte få panik, säger Tori.

FOTO: Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…