TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

William Segerdahls besked efter romansryktet med Amber

05 okt, 2018 
Romansen mellan Amber Boss Flores och William Segerdahl i Idol 2018
Idol 2018 är i gång och därmed även romansryktena mellan deltagarna. Tittarna undrar om det är kärlek mellan Amber Boss Flores och William Segerdahl, och för Hänt förklarar William hur det ligger till.
Annons

I kväll går ännu en fredagsfinal av Idol på TV4. 12 deltagare ska bli 11 och kvällens tema är ”Det här är jag”. Den tävlande William Segerdahl ska sjunga ”Attention” av Charlie Puth, och förklarar för Hänt under genrepet vad låtvalet grundar sig i.

– Den handlar ju om det här att, du vill bara ha uppmärksamhet, du vill inte ha mitt hjärta. Bara för att man har 10 likes på Instagram så blir man helt plötsligt relevant, det tycker jag är lite dålig stil från vissa, säger han och berättar att det är något han själv upplevt.

Något som uppdagats hos tittarna och Idolernas följare är ett romansrykte mellan William och Amber Boss Flores. Innan vi ens hunnit ställa klart frågan om hur det egentligen står till mellan dem hinner William säga Ambers namn.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Men det har ju pratats mycket om mig och Amber, förklarar William och fortsätter:

– Det är väl ingenting.. tror jag. Jag säger nog nej på den tyvärr.

Annons

Romansryktet startade i när deltagarna syntes på varandras sociala medier.

– Jag tror att det började med att vi på sociala medier sände någon live tillsammans och pratade lite, och sen kommenterade vi lite på Instagram och så vilket var lite på skoj för vi visste att det började eskalera, förklarar William.

Men han dementerar att det skulle vara något på gång mellan honom och Amber. Däremot är han inte helt främmande för att det skulle kunna ske i framtiden.

– Som det ser ut just nu så skulle jag inte kunna säga det, men vem vet, säger William Segerdahl.

Idol sänds på TV4 och TV4 play 20.00 på fredagar.

Se William Segerdahl berätta om romansryktet med Amber Boss Flores:

FOTO: Hänt TV, Ibl

Annons