Artikeln innehåller reklamlänkar
TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Vilka är årets kärlekspar i Idol 2018? ”Vansinnigt sexiga"

26 okt, 2018 
AvStina Dahlgren
Allt om kärleksparet i Idol 2018
Vilka är kärleksparet alla pratar om i årets Idol? Hänt har bestämt sig för att försöka ta reda på sanningen.
Annons

Årets Idol är fullt av heta singlar, därför är det inte konstigt att det redan första programmet började florera rykten om vem som hade en romans med vem. Bragi Bergsson och Nathalie Brydolf, William Segerdahl och Kadiatou Holm Keita, William Strid och Sebastian Walldén, William Strid och Kadiatou. Ja kombinationerna av möjliga kärlekspar är oändliga när fansen spekulerar på sociala medier. Hänt bestämde sig för att ta reda på lite mer och försöka få fram sanningen om vilka som egentligen är kärleksparet alla snackar om.

William Segerdahl bekräftar att det är extra hett mellan två av Idol-deltagarna, men vilka det är vill han inte gå in på.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är upp till dem, vi får se, säger han.

Kadiatou är en av dem som kopplats ihop med både William Strid och William Segerdahl. När Hänt frågar om hon är en av årets turturduvor svarar hon kryptiskt.

Annons

– Nej det tror jag inte, säger hon innan hon snabbt försvinner iväg bak i kulisserna.

När vi frågar William Strid om kärleksparet nämner han istället ett annat par.

– Menar du Bragi och Nathalie? Nathalie är ju lite flörtig av sig, men det känns som att det är på skojnivå och inte något seriöst, säger han.

Även Sebastian dementerar att det skulle röra sig om William Strid och Kadiatou.

– Jag lever som ett plåster på William och han på mig så det hade jag vetat, säger han och fortsätter:

– Jag skulle kanske kunna tänka mig någonstans att det handlar om Nathalie och Bragi. De är vansinnigt sexiga ihop.

Är ni förvirrade nu? Vi med. Men två av deltagarna har ändå nämnt Bragi och Nathalie, därför måste vi naturligtvis kolla läget med dem.

– Det finns väl vissa som fattat tycke för någon men jag tror inte de är något som har lett till något. Det är kanske någon som är lite intresserad av någon men jag skulle inte säga att det är någon romans, säger han.

Annons

Nathalie menar att det är mycket rykten som går både bland fansen men också bland idolerna själva. Att det finns ett par som har ett extra öga till varandra bekräftar dock även hon.

– Jag kan säga så här, det är otippat. Det är ingenting som så många har gissat på i kommentarer och sådant på sociala medier.

Spaningen om vilka som är årets kärlekspar i Idol fortsätter alltså…

Idol sänds på fredagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

Se William Strid berätta om Idol här:

FOTO: Instagram, Ibl

Annons