Victoria Beckham om hårda regeln med barnen: ”Aldrig”

Victoria Beckhams regel med barnen.
Victoria Beckham har sedan unga år haft ett komplicerat förhållande till sin kropp.
Nu berättar hon om regeln hon satt upp för sig själv – för sina barns skull.
"Du förstår att de märker allting", säger Victoria Beckham.
Annons

Victoria Beckham, 45, slog igenom med popgruppen Spice Girls med namnet Posh Spice och hiten Wannabe 1996. Efter att gruppen splittrades hade Victoria en kort solokarriär innan hon vände musiken ryggen. Istället startade hon sitt eget klädmärke och är idag framgångsrik modedesigner.

Sedan 20 år tillbaka är Victoria Beckham gift med före detta fotbollsproffset David Beckham, 44. Tillsammans har de fyra barn, Brooklyn, 20, Romeo, 17, Cruz, 14, och Harper, 8.

Annons
Annons

Under Victoria Beckhams tid i Spice Girls ryktades det om att sångerskan led av någon ätstörning då hon ansågs vara att för smal. I en intervju i brittiska tv-programmet 20/20 från 2003 berättade Victoria Beckham att hon inte hade en helt hälsosam relation till sin kropp under sin tid i Spice Girls.

– Jag var besatt. Du vet, jag kände till fett- och kaloriinnehållet i absolut allt, sa hon då.

För två år sedan skrev Victoria Beckham ett brev till sig själv som 18-åring. Brevet publicerades i brittiska Vouge och avslöjade att Victoria som ung alltid tyckte att hon vägde för mycket.

Annons

På gymmet, istället för att kolla min hållning eller position, kollade jag hur stor min rumpa var, eller kollade om min dubbelhaka blivit mindre”, skrev hon i brevet.

Barnen bakom förändringen

I en stor intervju i tidningen Glamour berättar nu den tidigare Spice Girls-medlemmen att hon idag har en bättre relation till sin kropp. Att hon fick barn var en anledning till detta.

– Ju äldre jag blir, desto mer förstår jag vad som fungerar för mig och inte. Hur träning och hälsosam mat är viktigt. När du har fyra barn får du acceptera att din kropp förändras, säger Victoria Beckham.

Annons

Hon säger också att hon känner ett ansvar för sina barn och hur de ser på sin kropp och på sitt förhållande till mat. För sina barn kan hon inte dölja någonting.

– Och när du har barn sätter det också saker i perspektiv. Du förstår att de märker allting. Jag skulle aldrig sätta mig ner med mina barn och hoppa över ett mål mat – de måste se att deras mamma äter hälsosamt … du måste visa små personer hur de kan vara hälsosamma och glada över vilka de är, säger hon.

Idag mår hon bättre än någonsin.

– Ja, jag accepterar att jag är den jag är. Jag gör det bästa av den jag är, säger Victoria Beckham.

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…