TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Uppgifter: Sveriges hetaste kändispar har gjort slut

18 aug, 2017 
Är kärlekssagan slut för ett av Sveriges hetaste kändispar? Enligt radiosstationen NRJ har Marie Serneholt och Johan Gunterberg gått skilda vägar i sommar.
Annons

I radio-programmet ”Vakna med NRJ!” hör vi programledarna Ola Lustig, 39, och Malin Gramer, 39, hålla låda varje morgon. När de tidigare i veckan gick igenom kändis-snackisar som ännu inte står i tidningar berättar Malin att hon hört om ett rykte som säger att ett av Sveriges mest omtalade kändispar har valt att gå skilda vägar.

– Det pratas ju lite om Marie Serneholt och De vet du-Johan, för de var ju ett par, och hon peppade honom väldigt mycket inför Melodifestivalen och så där, men sen blev det tyst, säger Malin.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Jag har också hört det där. Eller hur, han och hon lyser med frånvaron på sina respektive Instagram, det är liksom ingenting. Jag har hört att det är slut, och har varit det ett tag. Men jag fattar inte varför de inte går ut med det?, säger Ola.

Malin och Ola är lite oense kring om man faktiskt behöver gå ut med om man har gjort slut eller inte, men utan ett besked om vilket blir man ju nyfiken. Sveriges hetaste par kan också vara Sveriges hemlighetsfullaste par. Vi på Hänt är så klart också nyfikna på hur det ligger till mellan Marie Serneholt, 34, och Johan Gunterberg, 28, men när Johan fick frågan valde han att inte svara.

Annons

Marie och Johan träffades på Bingolotto för första gången. Efter det stötte de på varandra på ett julmingel på TV4, och det var då deras relation tog fart på riktigt. I mars tidigare i år fick omvärlden veta om deras kärlek. Men tråkigt nog verkar kärlekssagan vara över. I alla fall om vi ska lyssna på Malin och Ola.

– Ska vi säga att det är verifierat nu, att det är slut? Det är väl ingen big deal? Alla gör ju slut hela tiden, avslutar Ola, och Malin instämmer.

Foto: IBL

Annons