Uppgifter: Sveriges hetaste kändispar har gjort slut

Är kärlekssagan slut för ett av Sveriges hetaste kändispar? Enligt radiosstationen NRJ har Marie Serneholt och Johan Gunterberg gått skilda vägar i sommar.

I radio-programmet ”Vakna med NRJ!” hör vi programledarna Ola Lustig, 39, och Malin Gramer, 39, hålla låda varje morgon. När de tidigare i veckan gick igenom kändis-snackisar som ännu inte står i tidningar berättar Malin att hon hört om ett rykte som säger att ett av Sveriges mest omtalade kändispar har valt att gå skilda vägar.

– Det pratas ju lite om Marie Serneholt och De vet du-Johan, för de var ju ett par, och hon peppade honom väldigt mycket inför Melodifestivalen och så där, men sen blev det tyst, säger Malin.

– Jag har också hört det där. Eller hur, han och hon lyser med frånvaron på sina respektive Instagram, det är liksom ingenting. Jag har hört att det är slut, och har varit det ett tag. Men jag fattar inte varför de inte går ut med det?, säger Ola.

Malin och Ola är lite oense kring om man faktiskt behöver gå ut med om man har gjort slut eller inte, men utan ett besked om vilket blir man ju nyfiken. Sveriges hetaste par kan också vara Sveriges hemlighetsfullaste par. Vi på Hänt är så klart också nyfikna på hur det ligger till mellan Marie Serneholt, 34, och Johan Gunterberg, 28, men när Johan fick frågan valde han att inte svara.

Marie och Johan träffades på Bingolotto för första gången. Efter det stötte de på varandra på ett julmingel på TV4, och det var då deras relation tog fart på riktigt. I mars tidigare i år fick omvärlden veta om deras kärlek. Men tråkigt nog verkar kärlekssagan vara över. I alla fall om vi ska lyssna på Malin och Ola.

– Ska vi säga att det är verifierat nu, att det är slut? Det är väl ingen big deal? Alla gör ju slut hela tiden, avslutar Ola, och Malin instämmer.

LÄS OCKSÅ: Marie Serneholts kärleksstöd till De Vet Du-Johan

LÄS OCKSÅ: De Vet Du-Johan: Så blev jag och Marie Serneholt ett par

Foto: IBL

SENASTE NYTT!