Gravida Andrea Norrmans nya avslöjande om barnnamnet

Gravida Unga föräldrar-profilen Andrea Norrman avslöjar tankarna kring namnet på sonen.
Unga föräldrar-profilen Andrea Norrman väntar sitt andra barn med kärleken Linus Bergman – en son. Nu avslöjar hon hur tankarna går kring namnet på bebisen.
Annons

22-åriga Andrea Norrman blev ett känt ansikte för många när hon deltog i dokusåpan Paradise hotel 2017. Två år senare är hon nu mamma till dottern Belle, 1, och väntar nu ännu ett barn ihop med kärleken Linus Bergman, 24, som hon träffade efter programmet. Denna gången väntar de en son. Den stora nyheten delade Andra Norrman på sin blogg.

”Min dröm har varit att ge Belle ett syskon tätt inpå, så att dom alltid har varandra. På lov, semestrar och hemma. Och idag sitter jag här med båda mina drömmar som har blivit verklighet”, skrev Andrea i ett inlägg.

I mars kunde Andrea Norrman avslöja nästa stora nyhet. I ett inlägg på Instagram gick hon ut med att hon och familjen skulle vara med i den nya säsongen av TV4:s realityserie Unga föräldrar.

”I vår kommer ni kunna följa oss i Unga Föräldrar, där vi delar med oss av hela våra liv under en längre tid. Så glad över att vi har gjort det här tillsammans. Hoppas ni är lika taggade på det här som vi!”, skrev hon då på Instagram.

Säkra på namnet

I Unga föräldrar fick vi senare se stunden då Andrea fick ett positivt svar på gravid-stickan. Det var även i serien som hon berättade att hon gärna vill döpa bebisen till Ebbot. Men någon Ebbot blir det inte, meddelar nu Andrea Norrman på sin Instagram story.

– Jag var ju inne på Ebbot, jag älskar Ebbot. Men Linus och alla andra hatar det tyvärr, så det kommer inte bli en Ebbot, säger Andra Norrman.

Andrea avslöjar dock att det finns ett namn som paret blivit ganska säkra på, men att sambon Linus inte vill dela med sig av det riktigt än.

”Vi håller lite på namnet. Linus order!”, skriver hon.

När Andrea sedan får frågan vilka namn som hon och Linus har haft i tankarna svarar Andrea att hennes favoriter är Olle eller Ebbot, men att Linus tänkt mer på Erik eller Markus.

Den 8 september beräknas bebisen komma till världen, och just den 8 september är ett lite speciellt datum för Andrea.

– Det är en väldigt bra dag, för det är faktiskt min födelsedag. Men jag hoppas att han inte kommer då, för Belle föddes ju på nyårsafton. Så jag hoppas att jag åtminstone får ha någonting för mig själv, säger hon i ännu en video på sin Instagram story.

FOTO: TT/Sofia Nahringbauer, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…