TV4:s stöd till Josefin efter tårarna i Bonde söker fru

Bonde söker fru josefin och Pelle Hansson ed
Brevskrivaren Josefin bröt ihop i tårar och fick stöd från TV4.
Nu visar Linda Lindorff det som klipptes bort från Bonde söker fru.
Annons

Bonde söker fru 2019 har skakats av flera avhopp. Brevskrivaren Isabelle valde att lämna köttbonden Jimmy Olofssons gård. Minna Lindberg, 18, lämnade getbonden Oscar Fjärrstrand, 22, och den 24-åriga köttbonden André satte plötsligt ned foten och vägrade vara mer något mer.

Annons

– Jag känner egentligen ingenting. Inte med någon av dem, sa han om brevskrivarna.

– Jag kan inte lura mig själv och jag vill inte lura dem heller. Det bästa är nog om vi bryter här, sa han och lämnade programmet.

Avhopp bland Pelle Hansson Eds brevskrivare

För bonden Pelle Hansson Ed, 29, blev det en knackig start på kärleksresan. En av brevskrivarna valde att lämna programmet redan innan hon kom till gården och senare hoppade ännu en brevskrivare av. För några avsnitt sedan var det Josefin som funderade på att lämna programmet.

Annons

– Även fast det var en jättebra dag igår så kände jag att jag kanske borde åka hem. Jag kände att jag inte var på samma nivå som Anna och Karin, sa hon i programmet. 

Därefter tog hon med sig Pelle på en dejt med endast de två. Tillsammans besökte de ett fik och åt glass i solen. Där passade Josefin på att bekänna färg och berättade för Pelle att hon upplevde situationen som jobbig.

– Jag tycker väldigt bra om er alla tre, så är det ju, svarade Pelle. 

Josefins tårar i TV4:s Bonde söker fru

Josefin fortsatte då att pressa Pelle och menade att om han redan nu känner att det är henne han tycker minst om så kan han lika gärna skicka hem henne med en gång. Mitt under deras samtal börjar hon att gråta, och hon får tröst av Pelle som klappar om henne. 

Annons

– Jag vill ta hand om henne och visa att jag verkligen bryr mig och tycker det är fint att hon kan visa det för mig, säger han. 

I veckans avsnitt av Bönderna berättar allt på TV4 play visar programledaren Linda Lindorff, 47, upp material från dejten som tidigare inte visats. Där får man se hur Josefin söker stöd hos produktionen. 

– Varför gråter jag för? får hon fram mellan tårarna. 

– Därför att det är en jättekonstig situation. Det kanske är bättre att gråta lite och så är det gråtet liksom. Eller så berättar du för Pelle varför du vill gråta, säger en person i teamet. 

Josefin berättar sanningen för Linda Lindorff

I tv-studion frågar Linda Lindorff vad det var som utlöste allt. 

Annons

– Jag har alltid varit en sådan person som vill fly när det blir jobbigt. Då vill jag hem till min trygghet, svarar Josefin. 

Clara Tengbom, exekutiv producent för Bonde söker fru har tidigare berättat för Hänt att TV4 alltid stöttar de brevskrivare och bönder som behöver det.

– Vi försöker alltid stötta våra deltagare, både bönder och brevskrivare, på ett bra sätt. Hur det stödet ser ut varierar från situation till situation. Det viktigaste är att deltagarna känner att de får det stöd de behöver utifrån sina egna känslor, sa Clara Tengbom då.

Bonde söker fru sänds på onsdagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play. 

Bönderna berättar allt sänds på TV4 play.

Annons

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…