TV4:s nya beslut om Big brother-Mergim efter tittarnas ilska

TV4:s nya beslut om Big Brother-Mergim efter tittarnas ilska
Efter händelserika tiden i Big Brother-huset då flera deltagare lämnat både frivilligt och ofrivilligt är det nu återigen svajigt.
TV4 har delat ut en varning till deltagaren Mergim Feka på grund av att han helt enkelt inte kan bete sig enligt de regler som ska följas.
Annons

Efter flera års frånvaro är succéprogrammet Big Brother i full rulle. Själva programidén är att flera personer tillsammans ska tillbringa så många dagar som möjligt i ett hus, helt isolerat från omvärlden. Vinnaren kommer totalt att ha varit i huset i 100 dagar och kamma hem en vinstsumma på över en miljon kronor!

Deltagare har tvingats lämna huset

Det blev en minst sagt händelserik start för alla inbladade, både för deltagarna och tittarna. Men även produktionen har haft en hel del på deras skrivbord.

Annons

Första veckan i huset var det tre personer som hastigt lämnade huset, utan att ha röstats ut så som det egentligen ska gå till enligt programidén.

Annons

En person, jokern Jessica Pamlin, 23, valde att lämna huset frivilligt efter att endast ha tillbringat tre dagar isolerad från omvärlden. Orsaken var att hon saknade sina vänner och familj för mycket och valde självmant att avsluta sin Big Brother-resa.

De två andra som fick tvingades lämna huset efter endast fyra dagar var Isabel Pereira, 24, och Kim Kamal, 21, av anledning att de uttryckt sig hatiskt mot judar. Detta var något som inte alls var accepterat från TV4:s håll och deltagarna kastades ut från huset samma dag.

En fjärde person som varit utanför huset är Patrik “Patzy” Svensson, 51. Han fick under torsdagen kraftiga magsmärtor och var tillslut tvungen att uppsöka akut läkarvård. Men det dröjde inte länge innan Patzy kom tillbaka och allt var som vanligt igen!

FOTO: TV4 Play, Cmore

Det har även delats ut varningar från Big Brother till deltagarna. Patzy fick en varning efter att ha uttryckt sig illa mot Jasmine Armstrong, 26. Han har även sagt att han skulle “våldta” den nya deltagaren Martin Forstén, 30. TV4 ansåg inte att det var ett acceptabelt sätt att uttrycka sig på och Patzy fick då en varning.

Men där tog det inte slut på varningarna.

Annons

“Sätt dig ned och håll käften”

Under fredagen bekräftar Big Brother för Hänt att även Mergim Feka, 21, fått en varning.

Mergim hade under onsdagen hamnat i dispyt med Julia Löfgren, 29, och Jasmine som sedan spårade ur.

Han ifrågasatte Julia om varför hon snackade skit om hans rygg, något som hon själv inte höll med om.

Men där tog bråket inte slut. Mergim höjde sedan rösten mot Jasmine också och skrek:

– Sätt dig ned och håll käften. Sätt dig ned och håll käften. Vem fan tror du att du är din hund.

Annons

Han kallade även Jasmine för “jävla kvinna”, och detta beteende godtogs inte av tittarna som rasade direkt. Flera kommenterade och ifrågasatte Megim och hur han fortfarande kan få vara kvar i huset efter att ha betett sig så illa.

Det visade sig att detta beteende gick inte hem hos TV4 heller.

– Mergim har fått en varning efter onsdagens händelser, säger Joel Bendrik, exekutiv producent, till Hänt.

Frågan är, hur många varningar kan man egentligen få innan man blir utkastad från Big Brother-huset?

Enligt Joel kan man få tre varningar, sen är det tack och hej.

Mergim ber om ursäkt till gruppen för sitt beteende den senaste tiden. FOTO: TV4
Annons

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…