TV4:s krisändring: Publiken stoppas från finalen av Talang

TV4:s besked: Publiken stoppas från finalen av Talang
Efter flera veckors väntan är det på fredag äntligen dags för talangerna i tv-succén Talang att göra upp om förstaplatsen.
Nu meddelar TV4 att den live-sända finalen av programmet tvingas sändas helt utan publik.
Annons

På fredag är det äntligen dags för den stora finalen av TV4-programmet Talang. Under flera veckors tid har modiga talanger kämpat för att ta sig vidare till dagen då allt ska avgöras. Vi har fått se allt från trolleri till dansnummer chocka de fyra jurymedlemmarna Alexander Bard, David Batra, Bianca Ingrosso och LaGaylia Frazier. Under höstens gång har juryn valt ut de ansökande som de ansåg hade mest talang för att sedan låta tittarna rösta fram sina absoluta favoriter under de live-sända semifinalerna.

Annons

Vilken ära att få vara omkring alla dessa fantastiska talanger”, har Bianca Ingrosso tidigare skrivit på sin Instagram gällande programmet.

Annons
Bianca Ingrosso och LaGaylia Frazier
Bianca Ingrosso och LaGaylia Frazier. FOTO: Karin Törnblom/TT

Talang-publiken stoppas från finalen

Många talanger känner stor press på att charma de fyra jurymedlemmarna, men som tur är har de vanligtvis ett stort stöd från publiken och programledarna Pär Lernström och Samir Badran. Nu meddelar TV4 dock att finalen kommer att sändas helt utan publiken som vanligtvis finns på plats bakom juryn. Detta efter att regeringen under onsdagen gått ut med att alla evenemang med fler än 500 personer stoppas. Ett beslut som tagits för att minska spridningen av Corona-viruset som finns i Sverige. Beslutet visar sig ställa till det ordentligt för programmet som vanligtvis har en stor publik på plats i studion.

Vi följer Folkhälsosmyndighetens rekommendation och kommer inte att ha publik i våra program”, skriver Lina Bergrén, presschef på TV och C More, i ett meddelande till Hänt.

Samirs frieri mitt i publiken

Under förra veckans live-sända program gjorde Samir Badran ett val som chockade publiken rejält. Han klev nämligen ner på knä framför flickvännen Julia Sundquist och frågade om hon ville gifta sig med honom.

Annons

– Julia, sen första gången vi träffades så har jag känt att det har varit något väldigt speciellt. Du är den starkaste och modigaste tjejen jag någonsin träffat och jag älskar dig så mycket, sa han i programmet innan han tog fram förlovningsringen.

Julia var uppenbart chockad av överraskningen, men nickade sitt ja, innan paret kysste varandra.

Pär Lernström och Samir Badran på Talang-scenen
FOTO: Karin Törnblom/TT

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…