TV4-tittarnas uppmaning efter klädmissen i Nyhetsmorgon

Madeleine Westin i Nyhetsmorgon på TV4
När meterologen Madeleine Westin pratade om vädret i måndagens Nyhetsmorgon var det flera tittare som reagerade på en detalj. Nu undrar flera av dem varför ingen i produktionen uppmärksammade klädmissen.
Annons

 

Under påskhelgen rullade Nyhetsmorgon på som vanligt på TV4 och i måndags var det dags för Anders Pihlblad, 51, att vara programledare. Med honom i studion var även meteorologen Madeleine Westin, 53, som presenterade veckans väder.

Annons

Tidigare i år var det flera tittare som hade frågor kring Madeleines klädval i rutan. Dessa åsikter uttrycktes i kommentarsfältet på kanalens Facebooksida.

”Jag har bara en fråga angående klädval på era meteorologer, är det en policy att man är uppklädd för fest när man visar vädret? Skickar konstiga signaler till unga tjejer att det är så här man bör se ut?! Känns så där faktiskt!”, skrev en person vid tillfället.

TV4 valde att svara på tittarnas frågor i en kommentar på Facebooksidan.

Annons

”Det jag kan säga som svar på din fråga är att det är ett samarbete mellan programledare och stylist och att våra programledare inte har på sig något de är obekväma i. Var och en får ha sin stil”. 

Tittarnas uppmaning efter klädmissen i Nyhetsmorgon

Nu riktar tittarna återigen kritik mot Madeleine Westins kläder i Nyhetsmorgon, men denna gång handlar det istället om en miss. När Madeleine presenterade vädret var det flera personer som la märke till att fållen på hennes klänning släppt. Flera tittare undrar även varför ingen i produktionen uppmärksammade henne om detta innan sändning.

”Kan någon säga till Madeleine att fållen på hennes fina röda klänning släppt och hänger ner på framsidan?”, skriver en tittare i en kommentar.

”Det tänkte jag också. Varför är det ingen som säger något? Jag skulle ha gjort det på en gång”, instämmer en annan.

Annons

”Bara en påminnelse säg till Madeleine på vädret att fållen på framsida av klänningen har släppt”, skriver en tredje.

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…