Tittarnas ord efter Maria Forsbloms nya besked om Nyhetsmorgon

Maria Forsblom i Nyhetsmorgon på TV4
Nyhetsmorgons Maria Forsblom har jobbat intensivt de senaste veckorna då många av hennes kollegor är på semester. Nu berättar TV4-profilen att det äntligen är hennes tur att ta ledigt från programmet.
Annons

Den här veckan ha vi fått se en hel del av Maria Forsblom, 36, och Sebastian von Sivers Haage, 31, i Nyhetsmorgon. Anledningen är att flera av personerna i TV4:s originaluppsättning befinner sig på semester eller är på plats i Almedalen. Sebastian är en av de programledare som hoppar in i Nyhetsmorgon när det finns behov men jobbar egentligen med andra uppdrag på kanalen.

Att Maria och Sebastian gillar att jobba tillsammans märks tydligt och deras jargong verkar gå hem hos tittarna. I torsdagens avsnitt av morgonshowen blev det dock lite dålig stämning när Maria Forsblom råkade hälla honung i sin kollegas hår.

Annons

– Va fan, sa en märkbart irriterad Sebastian von Sivers.

– Det var inte meningen, svarade Maria ursäktande.

Annons

I kommentarsfältet på Nyhetsmorgons Instagram-konto uttryckte flera tittare att de tyckte att Sebastians reaktion var lite väl stark.

”Men alltså, snacka om attityd. Chilla, blir ju inte direkt bestående men av lite honung”, skrev en person i en kommentar till inlägget.

Maria Forsbloms nya besked om framtiden i Nyhetsmorgon

Maria Forsblom har jobbat en hel del de senaste veckorna. Innan hon började synas i rutan med Sebastian var hon programledare tillsammans med nyhetsankaret Thomas Ritter, 42.

Efter att ha styrt skutan en längre period är det nu dags för Maria att ta semester, vilket hon avslöjar i ett inlägg på sitt Instagram-konto.

”Jag och Sebastian har olika känslor i kroppen. Jag tycker vi fokuserar på min! SEMESTER NÄSTA!”, skriver hon intill en bild på sig själv och en trött TV4-kollega.

Det är tydligt att många TV4-tittare kommer att sakna duon i Nyhetsmorgon.

Annons

”Det förtjänar du fina!!”, skriver en person i en kommentar till Maria Forsbloms inlägg.

”Kommer sakna dig i rutan! Ha en skön semester!”, skriver en annan.

”Du har kämpat väl o länge!”, skriver en tredje.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…