TV4-tittarnas ord efter Elisabet Frerot Södergrens förvandling i Nyhetsmorgon

Elisabet Frerot Södergren i Nyhetsmorgon
Utrikeskorrespondenten Elisabet Frerot Södergren hoppar in som programledare för Nyhetsmorgon på TV4 under sommaren. Nu hyllas hon för sin utseendeförvandling i sociala medier.
Annons

I måndags fick Nyhetsmorgon-tittarna se Sebastian von Sivers Haage, 32, och Elisabet Frerot Södergren, 55, i rutan. Sebastian har varit programledare för morgonshowen en hel del de senaste veckorna. Anledningen är att flera av personerna i originaluppsättningen befinner sig på semester.

Men tittarna verkar än så länge inte sakna de andra Nyhetsmorgon-profilerna utan hyllar istället Sebastian för sin insats i sociala medier.

Annons
Annons

”Trevligt att du är tillbaka Sebastian”, skrev en person i en kommentar på programmets Facebook-sida.

I ett mejl till Hänt berättade TV4 tidigare i sommar att vi kommer att få se en hel del inhoppare i Nyhetsmorgon under semestertiden.

”Vi har en stor programledarfamilj till förfogande med duktiga programledare som kan leda Nyhetsmorgon. Och vissa gör det oftare än andra! Nu under sommarsäsongen går såklart några av programledarna på välförtjänt semester vilket betyder att någon annan tar över och leder programmet”, skrev kanalen i ett mejl.

Tittarnas ord efter Elisabet Frerot Södergrens inhopp i Nyhetsmorgon

Elisabet Frerot Södergren, som var med och styrde skutan i Nyhetsmorgon i måndags, brukar vi annars se som utrikeskorrespondent. Elisabet har jobbat på TV4 i hela 25 år och har under denna tid varit programledare för Kalla fakta samt nyhetsankare.

Annons

TV4-profilen fick sitt franskklingande efternamn när hon gifte sig med maken Pascal Frerot, som är bergsguide i Chamonix. Makarna har ett barn tillsammans, dottern Emile.

Nyhetsmorgon-tittarna verkar uppskatta att Elisabet Frerot Södergren hoppar in som programledare i sommar. Men i kommentarsfältet på Facebook-sidan är det uppenbart att flera av dem även lagt märke till en detalj. Elisabet har nämligen bytt sitt blonda svall mot en mörkbrun hårfärg.

”Så snygg du va den hårfärgen Elisabeth”, skriver en person i en kommentar.

”Elisabeth du är jättesnygg din nya hårfärg”, skriver en annan.

”Elisabeth snälla…..jag bara måste få veta vad din hårfärg heter som du färgat håret med. Den är såååå fin på dig”, anser en tredje.

Annons

FOTO: Roger Tillberg/TT, Karin Törnblom/TT, TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…