TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntMästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinsonSonja Livbom

TV4-tittarnas kritik mot Maximilian efter pussen på Gina

30 sep, 2018 
AvAgnethe Alm
Maxilimian Bergstrand puss Gina Dirawi Idol 2018
Maximilian Bergstrands kindpuss på Gina Dirawi i Idol fick starka reaktioner från tittarna. För Hänt berättar Maximilian om sin syn på det hela.
Annons

Det var en uppspelt Maximilian Bergstrand, 24, som tog sig från podiet till stora scenen för att ta emot hyllningar av Idol-juryn i den första fredagsfinalen av Idol 2018. Väl uppe togs han emot av programledaren Gina Dirawi, 27, som då passade på att fira med att ge henne en puss på kinden. Något som en del Tv4-tittare inte tog med ro. I Aftonbladets live-chatt blev diskussionen het.

”Onödigt med puss på kinden av Maximilian. Förstår att han är adrenalinkickad, men han får hålla sig i styr”, tyckte en.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Direkt när han kom fram till henne! Det har blivit rabbalder för mindre i dessa #metoo-tider. Klumpigt!”, kommenterade en annan.

”Max puss på Ginas kind! Verkligen okej?”, skrev ännu en.

Enligt Maximilian låg det ingen baktanke bakom pussen.

– Det var nog bara att jag var så uppspelt och glad för att det är så roligt att vara här. Och jag har pratat med henne om det och hon var bara glad, så det var ingenting annat än så, säger Maximilian till Hänt efter programmet.

Annons

Under en av pauserna pratade Maximilian och Gina Dirawi om vad som egentligen hände.

– Jag sa till henne att det inte var menat på något speciellt vis, utan jag var bara uppspelt. Så där uppspelt som jag blir när jag har rockat.

Att tv-tittarna reagerade är förståeligt, menar Maximilian.

– Jag förstår. Men de får tro och tycka vad de vill. Jag är bara mig själv och jag är så glad över att få vara här, säger han.

Hänt har sökt Gina om en kommentar.

FOTO: TV4

Annons