TV4-tittarnas kritik mot Kishti Tomita i Idol 2020

Anders Bagge och Kishti Tomita
Idol-juryn är inte rädda för att säga vad de tycker.
Nu får Kishti Tomita kritik av TV4-tittarna för sitt agerande mot kollegan Anders Bagge.
”Så störande”, skriver en tittare på programmets Facebook-sidan.
Annons

Den nya Idol-säsongen är igång och det dröjer inte länge innan TV4-tittarna vet vilka som går vidare till fredagsfinalerna. Härom dagen kunde kanalen dela med sig av ett glädjebesked – programmets livesända fredagsfinaler kommer att sändas med publik. Det blir en studiopublik på 50 personer, där flera säkerhetsåtgärder kommer att införas.

Tittarna tycker till i kvalveckan

Just nu tävlar deltagarna i kvalveckan och att konkurrensen är hård står det inga tvivel om. I år tävlar tjejerna mot varandra och killarna mot varandra. Det som skiljer grupperna åt är att tjejerna är sex i vardera grupp medan killarna endast är fem. Detta innebär att tjejerna alltså har extra hård konkurrens när det gäller att få tittarnas röster. Tankarna kring orättvisor kring detta har TV4 tidigare svarat på i ett meddelande till Hänt.

Annons

Som tur är har alla deltagare som inte röstas vidare av tittarna ändå chans att ta sig vidare. Tack vare juryns wildcards kommer nämligen fyra deltagare att få ytterligare en chans.

Annons

Efter måndagens program stod det klart att det var deltagarna Niklas Hultberg och Affe Hagström som gått vidare till kvalfinalen som sänds på fredag. Detta innebar att Felix Enghult, Kong Phan och Gabriel Abdulahad inte röstades vidare av det svenska folket denna gång.

Under tisdagen var det dags för tjejerna att kliva upp på scenen. Nadja Holm och Nova Luther fångade tittarnas hjärtan och är därmed även vidare i tävlingen. Vilket då innebär att Isabella Ohlsson, Indra ElgLinnéa Samuelsson och Rebecka Assio nu har chansen att bli valda som wildcards.

Hårda orden om Kishti Tomitas agerande

Även i år är det Anders BaggeAlexander KronlundKishti Tomita och Nikki Amini som tillsammans bildar Idol-juryn. Kishti som inte är rädd för att säga det hon tycker har under säsongens gång kommit med både ris och ros till de sökande. Men vad TV4-tittarna nu reagerat på är hur hon även agerar gentemot sina kollegor. Vissa menar nu nämligen att Kishti har en tendens att inte låta Anders Bagge få prata till punkt, innan hon tar över med sina egna åsikter.

Annons

”Anders Bagge får aldrig tala till punkt, Kishti avbryter hela tiden...”, skriver en följare på programmet Facebook-sida.

Eller hur, så störande”, skriver en annan.

FOTO: Mattias Hansson/TT

Annons

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…