TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntMästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinsonSonja Livbom

TV4-tittarnas kritik efter sista orden i Idols direktsändning

28 sep, 2018 
Tittarnas ilska efter orden i TV4:s Idol
Gina Dirawis sista ord under sändningen av Idol får tittarna att rasa. ”Tappa all respekt för hela programmet”, skriver en upprörd tittare.
Annons

Den första fredagsfinalen i Idol 2018 är nu över och om man sammanfattar juryns ord är de mycket nöjda med sina 13 utvalda deltagares framträdanden under kvällen.

Nöjda över deltagarnas insats är även tittarna som jublar på både Twitter och Instagram. Men det finns annat i sändningen som tittarna däremot inte är nöjda med.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Programledaren Gina Dirawi lyfte i förbifarten vid programmets slut Youtube-profilen Ben Mitkus uppbrott från flickvännen Nicci Hernestig som skedde i veckan.

På Idols Instagram skriver TV4-tittarna att det inte fanns någon poäng med att lyfta uppbrottet.

”Så sjukt respektlöst att blanda in Ben och sedan skämta om det. Skärp er!”, skriver en.

”Förlåt med idol på riktigt? Att ni ska ta upp Ben? Och gör det till typ humor? Riktigt respektlöst. Förstår inte vad ni skulle få ut av att nämna det? Fyfan. Tappa all respekt för hela programmet”, skriver en annan.

”Så fult av er att blanda in Ben Mitkus i programmet, tycker synd om honom”, skriver ännu en.

Annons

Ben Mitkus skriver själv om händelsen på sin Instagram story.

”Varför ens ta upp något sånt och sen skämta om det? As-onödigt wtf”, skriver han efter att han redogjort vad Gina har sagt i programmet.

Men eftersom att Nicci Hernestig fått ta emot extremt mycket hat efter uppbrottet från Ben påpekar han att hans följare nu inte ska gå in och hata på Ginas sociala medier.

”Och har ni lärt er från det här senaste så går ni inte in på Ginas medier och hatar. Ni kan däremot ifrågasätta henne och ge henne kritik. Men att hata bör ni absolut inte göra”, fortsätter han.

FOTO: Ibl

Annons