LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

TV4-tittarnas ilska efter kaoset i Idol

21 aug, 2018 
Ilskan mot TV4 efter Idol-premiären
Efter gårdagens Idol-premiär uppstod något som TV4s tittare inte alls var beredda på. På sociala medier uttrycker de sin frustration.
Annons

Igår gick premiäravsnittet av ännu en Idol-säsong på TV4. Leder programmet gör återigen Pär Lernström, och i juryn ser vi även där samma uppställning som året innan. Bakom jurybåset för att dela ut guldbiljetter och bedöma både sångröster och artistförmågor sitter Kishti Tomita, Alexander Kronlund, Anders Bagge och Nikki Amini.

I gårdagens avsnitt fick vi se en blandning av allt, både tårar och skratt – ja, alla som fick på sändningen det vill säga. När klockan slog 20.00 och programmet skulle startat på både tablå-sänd tv och i TV4s play-tjänst så funkade den inte att få igång via TV4 play.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Upprörda tittare var inte sena med att påpeka problemet med sändningen i kanalens Instagram-kommentarsfält.

Vad händer med tv4play? Jag kräver ett svar”, skrev en tittare följt av gråtande emojis.

Var det inte likadant förra året!? I premiären? Tror inte ni klarar av trycket?!”, skrev en annan.

TV4 play appen fungerar ju inte”, skrev ännu en.

Annons

TV4 själva var heller inte sena med att ge sina tittare ett svar på problemen som uppstått. Bland kommentarsfältet finns även kommentarer från kanalen som ber så mycket om ursäkt för strulet.

Så typiskt! Vi jobbar på att fixa det så snabbt vi bara kan”, skriver TV4 till svar till en tittare och fortsätter:

Förlååååt! Vi jobbar på att lösa det!

Men att TV4 play skulle strulat vid exakt samma tillfälle förra året har TV4 inget svar på.

Det har jag inget minne av, men så kan det vara. Den här gången var det tyvärr hela sajten som spökade för oss. Men det är ordnat nu!”, skrev kanalen.

Vi får hoppas att allt går som det ska ikväll, för den som längtar efter ännu ett Idol-avsnitt behöver inte vänta längre än så! Klockan 20.00 ikväll sänds ett nytt avsnitt av programmet.

FOTO: TV4

Annons