TV4-tittarna rasar efter inslaget i Efter fem: ”Vansinnigt”

Kritik mot Efter fem på TV4
I tisdags var det Anna Brolin som ledde TV4:s eftermiddagsprogram Efter fem. Nu kritiseras inslaget med städexperten Sofia Baggio av tittarna.
Annons

I januari var det premiär för Efter fem på TV4. Aktualitetsprogram leds av de tidigare Nyhetsmorgon-profilerna Tilde de Paula Eby, 46, och Axel Pileby, 32. Men eftersom Tilde även är programledare för Let’s dance ersätts hon varje torsdag och fredag av Anna Brolin, 38.

Tidigare i veckan fick tittarna se en annan person leda programmet. Personen som styrde skutan då var ingen mindre än TV4-nyheternas Anders Kraft, 50, som tidigare varit programledare för Nyhetsmorgon. Många personer gladdes åt att få se Anders i ett annat sammanhang än de är vana vid.

Annons

”Låt Anders Kraft alltid leda Efter fem”, ansåg en person.

”Anders är grym!”, skrev en annan tittare i en kommentar på kanalens Facebooksida.

Tittarnas kritik efter inslaget i Efter fem

I tisdags var det återigen den ordinarie inhopparen Anna Brolin som axlade rollen som programledare för Efter fem. I programmet intervjuade hon flera personer, bland andra städ- och hållbarhetsexperten Sofia Baggio.

Annons

Sofia Baggio var bjuden till studion för att prata om oanade bakteriefällor som finns i hemmet. Anna Brolin inleder inslaget med att berätta om ny forskning som visar att skägg innehåller enorma mängder bakterier.

– Hur håller man ett skägg hygieniskt då?, frågar programledaren.

– Man tvättar med tvål och vatten, det är egentligen enkelt, svarar Sofia Baggio.

Inslaget fortsätter sedan med att de diskuterar vilka platser i hemmet som är de största bakteriefällorna. I kommentarsfältet på Efter fems Facebooksida reagerar nu tittarna starkt på intervjun med städexperten.

”Denna renlighetshysteri är skadlig för oss! Vi mår bra av lagom mängd bakterier”, skriven en person i en kommentar.

”Det finns stora skillnader mellan bakterier och ”bakterier”. Börja tala om dom istället för att tuta i folk en massa fobier som är av ondo”, skriver en annan.

”Helt vansinnigt”, anser en tredje.

Annons

TV4 har ännu inte besvarat kritiken i kommentarsfältet.

 

FOTO: TV4

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…