TV4-tittarna jublar över Tilde de Paula Ebys förändring: ”Wow”

Tilde de Paula Ebys nya frisyr
Efter fem-programledaren Tilde de Paula Eby har delat med sig av en ny bild på Instagram som tyder på att hon kommer att vara extra snygg i fredagens avsnitt av Let's dance på TV4.
Annons

TV4-profilen Tilde de Paula Eby, 46, har ett riktigt intensivt schema just nu. Förutom att hon är programledare för Efter fem varje måndag till onsdag syns hon i rutan på fredagar med Let’s dance då hon tillsammans med David Hellenius, 45, leder tittarna genom programmet.

I gårdagens Efter fem fick vi se Tilde de Paula Eby återförenas med sin parhäst från Nyhetsmorgon, nämligen Peter Jihde, 47. Tilde har tidigare jobbat med morgonshowen i hela 17 år och valde att istället gå vidare till eftermiddagsprogrammet på samma kanal endast månader efter att Peter Jihde gått över till konkurrenten TV3.

Annons

”Efter klockan sex ses vi i Efter fem. Länge sedan sist. Hoppas du är på hugget Tilde…”, skrev Peter Jihde i ett inlägg på Instagram under gårdagen.

TV4-kollegans komplimang efter Tildes förvandling

Tidigare i år delade TV4 med sig av en bild på Tilde de Paula Eby när hon hade en lite annorlunda frisyr än vad tittarna är vana vid att se henne i. I kommentarsfältet välde komplimangerna in.

Annons

”Så supersnygg du är denna frisyr du har idag. Jag blir så glad när jag ser och lyssnar på dig”, skrev en Facebookanvändare vid tillfället.

Nu har Efter fem-profilen ännu en gång delat med sig av en förvandling – och denna gång är den lite mer drastisk. Bilden har Tilde de Paula Eby lagt upp på sitt privata Instagramkonto tillsammans med en emoji som tyder på att hon är nyfriserad.

I kommentarsfältet är det tydligt att hennes följare tycker att hon passar i den nya looken.

”Så himla fint”, skriver TV4-kollegan Soraya Lavasani, 37.

”Wow så snyggt”, skriver artisten Gabriel Forss, 45.

”Du är bara SÅ VACKER!”, skriver den snart Så mycket bättre-aktuella popsångerskan Miss Li, 36.

Annons

FOTO: Charlotte Brunzell/TT, Karin Törnblom/TT, Instagram

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…